Stranger Things: 3. řadu čeká zdržení, jak dlouho si počkáte?

Stranger Things: 3. řadu čeká zdržení, jak dlouho si počkáte? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
David Harbour slibuje, že se kamery brzy rozjedou. S premiérou se ale příliš spěchat nebude.

Seriál Stranger Things už dva roky po sobě skóroval na Netflixu jak u kritiků, tak u diváků svou obrovskou sledovaností. Není tedy vůbec překvapivé, že se doma u bratrů Dufferů právě vymýšlí a sepisuje jako o život, aby nám co nejdříve mohli dodat slíbené budoucí řady. Momentálně máme za sebou dvě série, a pokud by seriál dodržel svou nastavenou tradici, té třetí bychom se měli dočkat někdy letos. Nové informace od jedné z hlavních hvězd seriálů ale naznačují něco jiného.

David Harbour, muž, který svým fantastickým výkonem v roli policisty Jima Hoppera získal srdce všech fanoušků, si sedl jak se serverem Variety, tak s Colliderem, a odhalil nějaké podrobnosti, které by fanoušky nemusely zrovna potěšit. Podle jeho slov se třetí série nejspíš letos nedočkáme a budeme si na ni muset počkat až do roku 2019. Jako důvod uvedl to, že tvůrci celé této senzace, Matt a Ross Dufferovi, si raději dají na čas a všechno pořádně vypilují, aby nám pak mohli naservírovat co možná nejlepší zážitek, i kdybychom si na něj měli počkat dva roky. Harbour ale zároveň ujistil, že se přesto bratři snaží třetí sérii dokončit co nejdříve a pilně pracují klidně i dvanáct až čtrnáct hodin denně. Dál herec odhalil, že pokud by šlo vše podle plánu, mohla by se třetí řada začít natáčet někdy během března nebo dubna. Nechce ale, abychom tuto informaci brali se stoprocentní jistotou. Sám Harbour ji prý taktéž nepovažuje za úplně oficiální, jen ji prostě zaslechl.

Pokud se hercova slova ohledně začátku natáčení nakonec vyplní, premiéra v roce 2019 tím ještě více nabyde na pravděpodobnosti. Druhá řada totiž už loni touto dobou měla pořádný kus natočený a pomalu se blížila ke konci, zatímco ta třetí ještě ani nezačala. A vzhledem k tomu, že dvojka byla i s tímto předstihem zveřejněna až ke konci roku (27.10.), nevidím šanci, jak by podobné datum mohlo další pokračování stihnout. Zázraky se samozřejmě stát mohou, prozatím bych si ale na třetí řadu nechal zajít chuť. Vadí vám, že budeme nuceni čekat o rok déle, nebo dáte bratrům Dufferovým s radostí více času?

 Zdroje: Collider, Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Boss | 23.01.2018 16:58
Presne ako pise bSaR1000. Uplne v pohode si radsej pockam, akoby mali vytvorit nejaky narychlo splacanu seriu.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu