The Chilling Adventures of Sabrina: Další jméno, další postava

The Chilling Adventures of Sabrina: Další jméno, další postava | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Dalo se tušit, že s odhalením prvního jména představitelky Sabriny začne být zveřejňování herců svižnější. Dnes se dočtete, kdo dostal jednu z důležitých rolí a jaká významná komiksová postava se ukáže.

Ano, výše sice říkám, že jde o důležitou roli, ale pořád to nejsou tetičky Hilda a Zelda, pořád to není Sabrinin temný bratranec, o kterém jsme vám krátkou zmínku přinesli po novém roku a pořád to není Sabrinin kluk a taky to není ta černá kočka. Jde však o Sabrininu nejlepší kamarádku pojmenovanou Rosalind Walker.

Hereččino jméno je Jaz Sinclair, jde o třiadvacetiletou dívku, která se, stejně jako Sabrinina představitelka Kiernan Shipka, teprve snaží zviditelnit svou hvězdu ve světě filmů a seriálů. Paradoxně se právě její postava, jakožto nejbližší kamarádka hlavní hrdinky, v komiksových sešitech nevyskytuje. Byla vymyšlena pro potřeby seriálu.

Postava by se měla objevit ve všech epizodách dvou plánovaných sérií. Charakterizuje ji otevřenost a šikovnost, ale také drzost. Je dcerou významné greendaleské osobnosti. Se Sabrinou navštěvovují stejnou školu.

No a co by to bylo za hororově laděný seriál bez působení pekelných sil? V seriálu se bude mladá čarodějka muset vypořádat se svým tradičním protivníkem - Madam Satan. Původně se jedná o nenápadnou, trochu zvláštní, ale chytrou učitelku na střední škole. V komiksech je expřítelkyní Sabrinina otce Edwarda, který ji opustil kvůli Sabrinině smrtelné matce. Nešťastná dívka spáchala sebevraždu, zůstala uvězněna v pekle, než ji někdo nevypustil ven.

Madam Satan by měla mít na Sabrinu a její tetičky těžce políčeno. Je nepříjemnou a mazanou manipulátorkou chystající na mladou čarodějku léčky pravé ďáblovy služebnice. Objevit by se měla již v první epizodě a v seriálu vystupovat pravidelně.

V galerii najdete fotky mladé herečky i komiksovou podobu Madam Satan. Video pod článkem je pár let starý skeč o Sabrině, který svou účastí opepřila její představitelka z původního seriálu.

Zdroje: TheHollywoodReporter, ThatHashtagShow

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu