Daredevil: Uvidíme ve 3. sérii Sin Eatera?

Daredevil: Uvidíme ve 3. sérii Sin Eatera? | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Dočkáme se nadpřirozeného padoucha? Nebo si jej seriál upraví podle svých potřeb? Anebo půjde o dalšího antihrdinu?

Natáčení 3. série Daredevila začne příští měsíc v New Yorku. Pomalu už se tak začínají rojit spekulace o obsazení, o kterém zatím žádné konkrétní novinky nemáme. Server The Hashtag Show se mrknul na castingové novinky a zřejmě narazil na novou postavu, kterou nám série na Netflixu představí. Podle castingové zprávy se hledá představitel postavy jménem Steve, věkem 28 - 35 let, jakéhokoliv etnika, atletické postavy a střední váhy. Jedná se o nespolečenského agenta FBI, fyzicky zdatného, který potřebuje pravidla a řád aby potlačil temnotu uvnitř sebe. Sám o sobě je zodpovědný, důvtipný a nebojí se stisknout spoušť, když je třeba.

Podle Hashtag Show tento popis sedí na Stanleyho Cartera, známého jako Sin Eater. V komiksech je Carter agentem S.H.I.E.L.D.u, který nakonec skončí u New Yorské policie. Ovlivní ho smrt jeho parťáka, po které si nasadí masku a začne stíhat všechny, u kterých má pocit, že zneužívají svoji sílu a autoritu ke špatným věcem. Na rozdíl od Daredevila však nenechává své oběti naživu a je spíše záporákem.

Zatím se sice jedná o spekulace, nicméně do realistického světa netflixovských seriálů by mohl být Sin Eater dobrým záporákem. Nelze však ani vyloučit, že tvůrci chtějí do 3. řady k Mattovi (Charlie Cox) nasadit dalšího antihrdinu, podobně jako ve 2. řadě nasadili Punishera (Jon Bernthal).

Zdroj: That Hashtag Show

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 16.09.2017 21:30
Bullseye, musí to být Bullseye
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu