Válka pokračuje: Kim Cattrall zaútočila na S. J. Parker

Válka pokračuje: Kim Cattrall zaútočila na S. J. Parker | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Válka mezi hvězdami Sexu ve městě pokračuje. Kim Cattrall veřejně poslala do oněch míst Sarah Jessicu Parker.

Před týdnem jsme vás informovali o nešťastné tragédii, které čelí rodina Kim Cattrall, představitelky Samanthy ze Sexu ve městě. Jejího bratra našli po několika dnech nezvěstnosti mrtvého. Bylo mu pouhých 55 let. 

Herečka o nešťastné události informovala své fanoušky na sociální síti a poprosila o shovívavost a respektování soukromí její rodiny. Kondolence se dočkala například od Cynthie Nixon, představitelky Mirandy. Na to Kim zareagovala v komentářích vstřícně. 

"Cynthie, slyšet tvůj hlas pro mě znamená tak moc. Díky, že ses ozvala. S láskou, Kim," napsala. 

Na slova Sarah Jessicy Parker však zareagovala spíše jako býk na rudý hadr: "Máma se mě dnes zeptata: Kdy tě konečně ta Sarah Jessica Parker, ten pokrytec, nechá na pokoji? Tvé nepřetržité zasahování je jen bolestnou připomínkou toho, jak krutá jsi byla a jsi teď. Nejsi moje přítelkyně, takže ti píšu, abych ti to řekla naposledy. Přestan využívat naši tragédii, abys obnovila svou image té milé dívky," napsala Kim na Instagram. K tomu přiložila obrázek s nápisem: "Nepotřebuji tvou lásku a podporu v tomto tragickém čase Sarah Jessico Parker."

Herečka minulý rok v jednom rozhovoru otevřeně uvedla, že s hlavními aktérkami ze Sexu ve městě nebyly nikdy kamarádky, a že si na to nehodlá hrát. Oznámila, že třetí Sex ve městě již nenatočí a hodně se hovořilo o tom, že za tím měla stát mimo jiné výrazná nevyrovnanost honorářů jednotlivých hereček. 

Konflikt mezi Sarah Jessickou a Kim má však nejspíš hlubší podstatu než honorář. Podobných veřejných útoků totiž zažil Hollywood jen po málu.  

Sarah si do Kim rýpla pár dní před tragickou událostí, když se ironicky až posměšně vyjádřila o jejím rozhodnutí neúčastnit se případného natáčení Sexu ve městě 3. Čtěte zde.

Bude tento slovní pink pong ještě pokračovat? Screeny hereččina vyjádření čtěte v galerii.

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu