The Punisher: Víme, kdy začne natáčení 2. řady

The Punisher: Víme, kdy začne natáčení 2. řady | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Netflix s pokračováním opravdu nezahálí.

The Punisher dostal na podzim po svém fanoušky opěvovaném debutu v druhé řadě Daredevila svůj vlastní seriál, a i když se nejednalo o zrovna mistrovské dílo, fanoušci i kritici si ho vesměs užili. Když přišlo na sledovanost, seriál se rozhodně také nemá za co stydět. Nebylo tedy divu, že se jako u ostatních Marvel seriálů na Netflixu začalo rychle pracovat na pokračování. Nikdo ale nemohl předpovědět, že scenáristé zamakají až takhle.

Podle nových zpráv webu Spoiler TV by se totiž měla druhá řada seriálu začít natáčet už tento měsíc. Pokud byste rádi konkrétní datum, tak je to 26. února. Marvelovské seriály si na této streamovací službě na pokračování většinou nějakou tu chvíli počkají, například Luke Cage či Jessica Jones dokonce s odstupy několika let mezi jednotlivými sériemi. I s tímto startovacím datem se ale druhý Punisher nejspíš tradici vymykat nebude. Kdyby si totiž někdo na krásno představoval, že se pokračování dočkáme už letos, tak se bohužel mýlí. Tento rok totiž na Netfix míří jak druhý Luke a Jessica, tak třetí Daredevil. Na Punishera by už nejspíš ani nezbylo místo, protože Marvel zatím na Netflix zveřejnil maximálně tři seriály za rok. A ještě k tomu se chystá i dvojka Iron Fista, se kterou se bude muset Punisher taktéž nějak zkoordinovat.

Nejspíš tedy dojde k situaci, kdy Marvel bude na seriálu nějakou dobu sedět a v roce 2019 pro něj teprve najde nějaké vhodné místo. Pokusit se ho někam vmáčknout ještě letos by totiž mohlo seriálu i uškodit, protože by se se vším muselo spěchat. Datum premiéry (nebo zatím jen rok premiéry) se tedy zatím nijak nemění, fanoušci ale aspoň vědí, že se s pokračováním vůbec nezahálí.

Zdroje: Spoiler TV

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu