Cloak and Dagger: Druhý trailer je venku, známe první reakce

Cloak and Dagger: Druhý trailer je venku, známe první reakce | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Zamilovaný pár se superschopnostmi se ukazuje ve druhé upoutávce a diváci odhalují první reakce. 

Cloak and Dagger rozhodně nepatří mezi ty nejžhavější projekty, které Marvel, nebo vlastně i celý komiksový žánr, právě produkuje. Seriál už je v produkci skoro dva roky, téměř nic jsme o něm neslyšeli a jediný trailer, který jsme zatím viděli, nebyl vyloženě špatný, ale že by zrovna vyhazoval ze sedačky, to se tedy říct opravdu nedalo. Seriál je ale i přesto za rohem a začíná z něj čišet snaha konečně nějaké ty diváky přilákat. Cloak and Dagger totiž po pořádné době vypustili do světa nový trailer, promo video, plakát a také byli předběžně ukázáni divákům na festivalu SXSW, kteří se následně podělili o své první dojmy.

Podle traileru jde jasně poznat, že práce na vizuálních efektech je prakticky hotová a hrdinové tu daleko více pracují se svými schopnostmi. Upoutávce na můj vkus stále chybí nějaký ten wow moment, který by mě hnal před obrazovku, ale alespoň po vizuální stránce nevypadá seriál vůbec špatně. Na práci s kontrastem mezi světelnými efekty Dagger (Olivia Holt) a v temnotě zahaleným Cloakem (Aubrey Joseph) se pěkně kouká a minimálně z traileru to vypadá, že by se tentokrát mohlo utratit i trochu víc peněz, což dodá seriálu vizuálně podmanivý styl. Plakát nám následně ukazuje dva hlavní hrdiny na střeše budovy Roxxon Corporation, kterou jsme ve filmovém vesmíru Marvelu potkali už několikrát, a která bude mít schopnosti hrdinů nejspíš na svědomí.

Co ale říkají první dojmy diváků, jimž Marvel prezentoval první epizodu (celkem jich bude 10)? Pokud by vás trailer ani plakáty či obrázky neoslnili, tak tyto reakci by možná mohly. I když jich není zrovna hojně, nenarazil jsem byť jen na jednu, která by seriál kritizovala. Všichni souhlasí, že první díl stál opravdu za to, a že se určitě budou dívat i nadále, až se bude samotný seriál vysílat. Pochvalu obdrželi dva hlavní herci, celkový vzhled seriálu a také fakt, že seriál dobře reprezentuje žánr ,,young adult“, neboli díla pro teenagery/mladší dospěláky. V tomto žánru si už dříve vedli dobře například Hunger Games nebo série Labyrint. Tento žánr ovšem často dospělým příliš nesedí, tak uvidíme. Připomínáme, že seriál si odbyde premiéru 7. 6., takže si o něm názor můžete udělat sami právě tehdy. V galerii najdete výše zmiňovaný plakát a pod článkem na vás čekají i trailer a promo video.

Zdroje: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu