Into the Badlands: Trailer na 3. řadu budí optimismus

Into the Badlands: Trailer na 3. řadu budí optimismus | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 64 obrázků
Udělejte si obrázek o 3. sérii z přiložené plnohodnotné upoutávky a rozsáhlé galerie.  

Na Wonderconu byl zveřejněn první plnohodnotný trailer na třetí sezónu Into the Badlands, která dorazí na stanici AMC dne 22.4. Samotná upoutávka honosně představuje ještě větší měřítko a ukazuje, že půjde ve šlépějích druhé řady, která nabobtnala jak počtem postav, co do různorodého prostředí, tak i počtem epizod. Třetí série bude mít rovných 16 epizod (druhá sezóna čítala 10, první pouze 6).

Trailer sází především na Vdovu v podání Emily Beecham, která se, jak je vidno, jen tak nevzdá a vyráží s touhou po moci za starým známým zabijákem z druhé řady Moonem (Sherman Augustus). Fanoušci se dočkají i několika pořádných akčních scén a jak ta první na majáku, tak pak další při obléhání vypadají zkrátka skvěle a je vidět, že tvůrci nepolevují a budou divákům servírovat ta samá jatka s výtečnou choreografií inspirovanou bojovými uměními jako v prvních dvou řadách.

Jsem upřímně rád, že samotný trailer upozadil postavu M.K. (Aramis Knight), která je pro mě tím nejslabším článkem celého seriálu. Takže i těch pár záběrů na něj mi bohatě stačilo. Rovněž mě potěšilo, že samotný tahoun série Sunny (Daniel Wu) a jeho sidekick Bajie (Nick Frost) jsou v ukázce tak málo, že divák nedokáže přesně definovat jejich toulky a celkové dění ve třetí řadě.

Na samotnou diverzitu a ojedinělost Into the Badlands v tom smyslu, že je to úspěšný americký seriál s čínsko-americkým protagonistou v čele, který oplývá silnými ženskými hrdinkami, se na panelu Wonderconu rozpovídal i tvůrce seriálu Alfred Gough (Spider-Man 2, Smallville): „Budoucnost seriálu nebude plná bělochů… Říká jediný běloch zde z přítomných kolegů." A se smíchem navázal: „Bylo pro nás důležité ukázat tento svět z komplexního pohledu, kde zvládnou cokoliv muži, ženy a i ti, jež jsou nějak fyzicky znevýhodnění.“ Into the Badlands oplývá nejrůznorodějším obsazením, co se národnosti a etnik týče, ze všech momentálně běžících amerických seriálů.

Výkonnými producenty projektu jsou krom Alfreda Gougha Miles Miller (Smallville), Stacey Sher (Nespoutaný Django) a Michael Smaberg (Nákaza). Všichni přeživší z druhé řady se vrátí i v nadcházející sérii. Novým tvářemi, jejichž postavy jsou zatím obestřeny tajemstvím, jsou: Ella-Rae Smith (Cizinec ve vlaku), která ztvární postavu jménem Nix, Lewis Tan (Iron Fist) jako Gaius Chau a nakonec postavu Castora si zahraje Dean-Charles Chapman, kterého znají fanoušci Hry o trůny jako Tommena Baratheona.

Pod článkem si můžete prohlédnout rozsáhlou galerii plnou screenů z traileru a promo fotek ke třetí řadě.

Zdroje: Deadline, IMDb

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

filmsim | 30.03.2018 21:31
Tohle je oznamovací novinka na trailer.. Měl by si svůj komentář rozvést a by bylo jasný, o čem tady mluvíš
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu