The Spy: Borata a Diktátora uvidíme ve vážné roli

The Spy: Borata a Diktátora uvidíme ve vážné roli | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Čeká nás předělávka Diktátora, a to z jiného pohledu a hlavně s vážnou tváří.

I když Sacha Baron Cohen asi nikdy nedosáhne statusu komediální legendy Charlieho Chaplina, stejně zůstává jedním z nejoriginálnějších komiků, který se nebojí zajít i do větších extrémů. Po nahláškovaném Boratovi a ještě vyhrocenějším Diktátorovi bohužel po čase přišel Grimsby, který mu trochu podkopl nohy. Z další potenciální pecky se pro větinu vyklubala průměrná záležitost s několika dobrými vtipy a jednou nezapomenutelnou scénou. To ovšem při skromném rozpočtu 35 mega ani zdaleka nestačilo na úspěch a film finančně propadl. Po tomto neúspěchu se po Sachovi trochu slehla zem a žádný nadějně očekávaný projekt zatím nechystá. Alespoň ne v kinech.

Herce se totiž ujal Netflix, který s ním chystá trochu odlišný projekt, než na který jsme zvyklí. Zahraje si v připravované šestidílné minisérii podle skutečných událostí. Ztvární izraelského špiona, který se v šedesátých letech začlenil do syrské společnosti a jednoduše práskal informace svým nadžízeným, co to šlo. Což mělo, stejně jako jeho smrt, dlouhodobé následky na dnešní politiku Blízkého východu.

 

Z, Happy Valentines. Xxxx

Příspěvek sdílený Aligboratbrunodictator (@sachabaroncohen),

Možná si říkáte, že je hloupost, aby herec, co si před lety na plátně dělal srandu z terorismu a unášel Pamelu Anderson v pytli, najednou hrál vážnou roli, ale divili byste se. Vedle svých pravidelných komických výstřelků předvedl svůj talent i ve vážnějších rolích v Bídnících nebo Sweeney Toddovi.

Postu scenáristy a režiséra se ujal zatím ne moc známý Gideon Raff, který má za sebou například chválenou drama sérii Prisoners of the War zaobírající se životy izraelských vojáků. Takže není náhodou, že si studio na řízení projketu o východní problematice vybralo zrovna Izraelce. Jako tamnější rodák by se v tomto tématu určitě mohl najít.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu