The Boys: Drsná komiksovka od Amazonu zná své obsazení

The Boys: Drsná komiksovka od Amazonu zná své obsazení | Fandíme seriálům
Wildstorm/Dynamite Entertainment
Zobrazit dalších 19 obrázků
Jaké typy postav se objeví v chystané řežbě od Amazonu?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Je to pár dní, co jsme vás informovali o seriálu The Boys, který chystá Amazon. Jedná se o adaptaci drsného komiksu od Gartha Ennise, autora sérií Punisher MAX či Preacher. Podrobnější seznámení s komiksem si můžete přečíst ve zmíněném dřívějším článku, v tomto vám představíme postavy, které se v seriálu objeví, a které jsou již obsazené.

The Boys: Temný komiks od autora Punishera zpracuje Amazon
 

Jak jsme zmínili minule, hlavní roli vůdce týmu jménem Billy Butcher ztvární Karl Urban. Butcher je vyložený drsňák a svalovec, pragmatik a velký násilník. Jako malý přihlížel fyzickému týrání své matky, které prováděl jeho otec. Jeho radostí je mučení a zabíjení nepřátel, které si vyloženě užívá. I přes tuto jeho povahu však dokáže být chápavý a charismatický. Svého společníka Wee Hughieho bere jako mladšího bratra, díky kolizi povah však občas mezi nimi vzniká napětí.  

Jack Quaid si zahraje Wee Hughieho, hlavní postavu a člena týmu The Boys, který oplývá skvělými detektivními schopnostmi a dedukcí. V dětství zažil hned několik traumat, která jeho život poznamenala, včetně ztráty přítelkyně v dospělosti. O to více je však zapálený do svojí práce. Často se dostává do sporů s vůdcem týmu Butcherem kvůli jeho oblibě mučit a zabíjet svoje nepřátele. Později se sblíží se Starlight, členkou Sedmičky, se kterou naváže milostný vztah.

Antony Starr bude hrát Homelandera, nejmocnějšího superčlověka, který vede skupinu zvanou The Seven. To je tým těch nejmocnějších superlidí, a většina jeho členů jsou antalogické postavy představující členy Justice League od DC Comics. Homelander byl jako dítě držen v tajných laboratořích, jeho původ je nejasný, avšak jeho veřejný původ je prezentován jako cizinec, který na Zemi přistál z vesmíru (verze Supermana). Mezi jeho schopnosti patří supersíla, létání, vytrvalost, podobně jako Predátor vidí tepelné záření a stárne pomaleji než běžný člověk.

Dominique McElligott dostala roli Queen Maeve, která je také členkou The Seven, možná tou úplně nejzapálenější pro jejich mise. Oplývá supersílou, vytrvalostí a létáním, a jde o antalogickou verzi Wonder Woman. Svoje parťáky v týmu nemá vůbec ráda, často je terčem sexuálního obtěžování a The Boys pomáhá při monitoringu Sedmičky. Pouze díky jejímu zásahu neznásilnili ostatní členové týmu jinou ženskou členku - Starlight.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 18.04.2018 19:18
Nejočekávanější seriál...tohle se musí povést...komiks doporučuji, je to naprostý masakr
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu