The Boys: Drsná komiksovka od Amazonu zná své obsazení

The Boys: Drsná komiksovka od Amazonu zná své obsazení | Fandíme seriálům
Wildstorm/Dynamite Entertainment
Zobrazit dalších 19 obrázků
Jaké typy postav se objeví v chystané řežbě od Amazonu?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Do další role byl obsazen Nathan Mitchell. Jeho postava jménem Black Noir je zhýralou verzí Batmana, oplývá supersílou a je schopný pilot. V komiksech jde o hlavního záporáka, který je z celé Sedmičky nejvíc sadistický a brutální. K tomu navíc jde o klon Homelandera, což z něj dělá supersilnou bestii. Zajímavostí je, že v komiksech nikdy není vidět jeho tvář. Je ukazován pouze jako stín. 

Pokračujeme postavou jménem A-Train. Do role byl obsazen Jessie Usher, a představuje alternativní verzi Wallyho Westa/třetího Flashe. Je to nejmladší, zároveň však nejhrubší a nejdrzejší člen Sedmičky. Díky své nezodpovědnosti způsobil smrt Hughieho přítelkyně, a otevřeně se podílí na zneužívání jiné členky týmu - Starlight, při němž jednou přišel o oko. Je silně závislý na droze, která propůjčuje superhrdinům jejich schopnosti.

Druhá ženská členka týmu se jmenuje Starlight. Roli získala Erin Moriarty. Starlight je nejnovějším přírůstkem do Sedmičky, po přidání se ke skupině však objevila pravou povahu ostatních superhrdinů, ze které je znechucena. Často je terčem sexuálního zneužívání, na začátku ji dokonce Homelander přinutil k tomu, aby jemu, Black Noirovi a A-Trainovi udělala orální sex, jinak může táhnout ze skupiny pryč. Mezi její schopnosti patří létání, supersluch a vysílání světelných paprsků. Ve své lidské identitě naváže milostný vztah s Wee Hughiem.

Poslední zatím obsazenou postavou je The Deep, jehož si zahraje Chace Crawford. Je nazýván králem moří, na hlavě nosí velkou potápěčskou helmu, je hrdý na svůj afroamerický původ, a v týmu figuruje jako verze Aquamana. Z členů Sedmičky se jedná o jednoho z nejstarších a nejuvědomělejších, i přesto však svoji hrubou povahou do skupiny zapadá. Také se podílí na sexuálním zneužívání Starlight. Jeho schopnosti jsou supersíla, létání a vytrvalost.

A to jsou všechny doposud obsazené postavy z komiksu. Obsazení čítá především záporné charaktery, a tak se do budoucna jistě ještě dozvíme o dalších jménech, které se v seriálu objeví. Dle popisu postav se bude jednat opravdu o drsnou podívanou, která bude patřit mezi nejočekávanější seriály příštího roku. V galerii si pak prohlédněte fotky jednotlivých herců seřazeny dle popisu postav a několik obrázků z komiksu.

Zdroj: Wikipedia

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 18.04.2018 19:18
Nejočekávanější seriál...tohle se musí povést...komiks doporučuji, je to naprostý masakr
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu