Stranger Things: Známe nové tváře 3. řady

Stranger Things: Známe nové tváře 3. řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Další zajímavá jména se spolu s diváky ponoří do osmdesátkové atmosféry Stranger Things.

Natáčení nové řady mysteriózního hitu Stranger Things má podle starších informací začít někdy v těchto dnech. I proto je klíčové obsazení všech postav, a to hlavně těch nových. Třetí řadu by měly oživit tři nové postavy, jejichž popis jsme vám přinesli již dříve. Nyní Netflix oznámil obsazení dvou ze tří nových rolí, a jedná se o opravdu zajímavá jména.

Stranger Things: Zemře ve 3. sérii hlavní hrdina?
 

První novou tváří se stal Cary Elwes, kterého moderní divák bude znát především jak Dr. Gordona z hororové série Saw. V osmdesátých letech se pak objevil ve filmech Princezna nevěsta či Bouřlivé dny. Elwes si zahraje starostu Larryho Klinea, který má být typickým uhlazeným politikem 80. let. Kline sleduje především své zájmy, a skrze jeho postavu by se vláda konečně mohla začít více zajímat o Hawkins Lab.

Tím druhým jménem je Jake Busey, kterého letos uvidíme v novém Predátorovi, a příznivci devadesátek si ho jistě pamatují z Hvězdné pěchoty. Postava, kterou ztvární, se jmenuje Bruce, a víme o něm zdaleka nejméně. Mělo by se jednat o slizkého novináře s pupkem a zájmem o ženy. Jeden z pohlavárů Netflixu, Ted Sarandos, který nová jména oznamoval, kromě nich bohužel žádné zajímavější informace k postavám neodhalil.

Stále tak plně nevíme, jaké role nové postavy sehrají. Novinář Bruce může být přítelem a pomocníkem našich hlavních hrdinů, stejně tak však může pracovat proti nim. Motivace a role starosty Klinea je naproti tomu z popisu jeho role docela jasná. I když se nejedná o vyložené hvězdy, i tak jsou to dobře známá jména, která mají potenciál seriál oživit, podobně jako se v minulé řadě příjemně objevili Sean Astin či Paul Reiser.

V galerii najdete sérii veselých obrázků hlavních hrdinů.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu