Hvězda Stranger Things se zařadila mezi nejvlivnější lidi planety

Hvězda Stranger Things se zařadila mezi nejvlivnější lidi planety | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Představitelka Eleven ze Stranger Things se stala nejmladším člověkem na světě, kterého magazín Time zařadil mezi stovku nejvlivnějších lidí planety!

Britská herečka Millie Bobby Brown (14), představitelka "El" v seriálu Stranger Things, se v pátek zařadila mezi persóny jako je Donald Trump nebo Princ Harry. Americký magazín Time ji totiž zařadil na prestižní seznam stovky nejvlivnějších lidí planety. Stala se tak nejmladší osobou na tomto seznamku v historii. 

„Bylo to jako mluvit s budoucím mentorem, v tomto věku jsem o něčem takovém mohl jenom snít. Abych byl upřímný, tak bych o tom mohl snít v jakémkoli věku. Nějakým způsobem se jí podařilo uchopit lidskou zkušenost, takže to vypadá, že je na tomto světě už tisíc let. Jsem hrdý na to, že ji znám,“ řekl na konto jejího zařazení na seznam herec Aaron Paul, který se považuje za jejího obdivovatele. Poznali se, když bylo Millie 12 let. Ve svém věku už má Millie na svém Instagramu přes 16 milionů followerů.

Stranger Things: 5 věcí, které jste nevěděli o "Mad" Max
 

Kromě Millie se na seznamu letos ocitli například šéf automobilky Tesla a zakladatel kosmické společnosti SpaceX Elon Musk, Kesha, francouzský prezident Emmanuel Macron, starosta Londýna Sadiq Khan, Nicole Kidman, Roger Federer nebo Oprah Winfreyová.

Millie na své zařazení na seznam už reagovala i na svém Instagramu. To si můžete prohlédnout v galerii. Vyjádřila svou vděčnost, přestože dle jejích slov zrovna seděla ve škole a příspěvek přidávala na Instagram potají. Níže na videu zhlédněte, kterak talentovaná Millie a představitelka Max Sadie Sink zpívají společný duet.

Zdroj: TheGuardian

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu