Ostré předměty: První teaser k sérii od režiséra Sedmilhářek

Ostré předměty: První teaser k sérii od režiséra Sedmilhářek | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 17 obrázků
Intenzivní úvodní ukázka sází především na Amy Adams a mohutnou porci napětí.

HBO konečně zveřejnila první upoutávku na minisérii Ostré předměty, která je adaptací stejnojmenné knihy od uznávané autorky Gillian Flynn. Pro tuto autorku se jedná již o třetí knihu, která se dočkala zadaptování. První byla Zmizelá z roku 2014 a Temné kouty následovaly o rok později. O zahájení produkce Ostrých předmětů jsme vás před několika týdny informovali, ale až nyní nám HBO krom první ukázky odhalila i blíže neupřesněnou červencovou premiéru.

Minutový teaser je přesně tak uhrančivý, jak jsem doufal. Napětí by se dalo krájet a jsem přesvědčen, že bych už žádnou ukázku do červencové premiéry ani nemusel vidět. Celý teaser rozhodně nepůsobí televizním dojmem. První ukázka láká podobným způsobem, jako před rokem po všech stránkách výborné Sedmilhářky. Těžko říct, na kolik za to může shodný režisér Jean-Marc Vallée (Divočina), který se rozhodl místo natáčení druhé řady Sedmilhářek věnovat této kriminální minisérii.

Sedmilhářky: Kolik inkasují seriálová dvojčata Nicole Kidman?
 

Upřímně jsem velmi rád za zvolený formát osmidílné minisérie namísto klasického dvouhodinového filmu. Jean-Marc Vallée už několikrát ukázal, jakým režijním umem oplývá, a věřím, že díky jeho režijnímu vedení a hlavní hrdince v podání Amy Adams (Příchozí, Noční zvířata) se dočkáme nadprůměrného televizního zážitku. Už nyní jsou pro mě Ostré předměty nejočekávanějším seriálem léta.

Neznalci předlohy jistě ocení stručnou oficiální synopsi:

Stěží si představit hrůznější zločin než uškrcení malé holčičky. Zapomenuté missourijské maloměsto Wind Gap se ještě nevzpamatovalo z jedné brutální vraždy, a už je tu další, stejně strašná a nepochopitelná. Proč nevinné dívky? A proč jim vrah vytrhal skoro všechny zuby? Pro mladou chicagskou reportérku Camille Preakerovou (Amy Adams), která ve Wind Gap vyrůstala, je takový případ vítaným sólokaprem. Jenže to, co se zprvu zdálo jako kariérní příležitost, získá nakonec mnohem osudovější a tragičtější podobu. Ukáže se, že posedlost jde v tomto příběhu až na krev. A to do slova a do písmene.

V galerii si můžete prohlédnout oficiální promo materiály a nejzajímavější screeny z traileru.

Zdroje: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Zmizelá

26.09.2014 | USA
Drama, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu