Stranger Things: Komplexní souhrn informací o 3. řadě

Stranger Things: Komplexní souhrn informací o 3. řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Co byste měli vědět o chystané třetí řadě populárního osmdesátkového sci-fi?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Pokud jste dívka, a pohled na playboye Billyho (Dacre Montgomery) vás opravdu nažhavil, pak budete spokojená i se třetí řadou. V ní totiž dostaneme i více Billyho, který by nám měl předvést více než doposud. A pozor - bude léto, to znamená bazény, koupání, a možná tak uvidíme Billyho i bez trika.

Skrytý potenciál se rozhodně skrývá v roli Lucasovy otravné mladší sestry Ericy (Priah Ferguson). Toho jsou si vědomi i tvůrci, kteří z ní udělali v nové řadě hlavní postavu namísto vedlejší. Údajně by měla mít svoje vlastní kamarády s další spoustou různých dobrodružství. Příběh se tak zřejmě rozmělní mezi více dějových linek, podobně jak tomu bylo už v minulé řadě.

Součástí nové řady samozřejmě budou i nové postavy. Jednou z takových bude i dívka jménem Robin. Tu si zahraje Maya Hawke, což je dcera slavných rodičů Umy Thurman a Ethana Hawka. Podle popisu její role bude Robin „plachá, ale hravá“. Podle dalšího popisu bude již otrávená ze své každodenní práce, a bude chtít zažít v životě alespoň trochu vzrušení. V tom případě je městečko Hawkins rozhodně tím pravým místem.

Loňská druhá řada byla rozšířena o jednu epizodu, ve které jsme se spolu s Eleven vydali mimo Hawkins, a to do Chicaga. I když byla epizoda hodnocená nejhůř z celé řady, v budoucnu bychom se měli i tak dále vydávat mimo ústřední městečko. Podle producentů už nyní Eleven není cizí i jiné prostředí, jako např. velkoměsta, a její poznávání širšího světa budeme sledovat i nadále.

A proti čemu vlastně budou hrdinové ve 3. řadě bojovat? I když to vypadalo, že kladní hrdinové zvítězili, z posledního záběru druhé řady víme, že zlo je stále někde tam venku. Podle spolutvůrce Rosse Duffera až do posledního dílu neznal Mind Flayer (název pro stvoření v Upside Down) sílu Eleven. Nyní, i když pro něj byly k našemu světu dveře zavřeny, je stále někde tam, a již si vědom přítomnosti a schopností Eleven. Na stole byl také nápad, že by stvoření posedlo šerifa Hoppera (David Harbour), jako se to stalo Willovi ve druhé řadě. Tato možnost nakonec byla zamítnuta, a zlo dostaneme v úplně nové formě.

A to je ke třetí řadě vše, co prozatím prozradili tvůrci a producenti série. Ve starším článku si také přečtěte, jaké nové postavy ve třetí řadě uvidíme, a kdo si je zahraje. Zatím neznáme datum premiéry, nicméně se od Netflixu očekává jarní termín.

V galerii si prohlédněte nejnovější fotky z natáčení.

Zdroj: IMDB

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Spiderman | 09.05.2018 22:49
Už aby to bylo. Novinek jako šafránu, bratři Dufferovi vše drží pod pokličkou...nejlepší seriál za poslední dekádu ačekání zase až do příštího jara.
Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest