Castle Rock: Známe datum premiéry!

Castle Rock: Známe datum premiéry! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kdy diváci vstoupí na seriálovou křižovatku nápadů Stephena Kinga? Co nevidět! Oznámeno bylo datum premiéry a odhalen i nový trailer.

Projekt Castle Rock od streamovací služby Hulu je založen na myšlence sloučení charakteristických aspektů z literárních počinů Stephena Kinga do jednoho hororového seriálu plného atmosféry, kterou mají čtenáři tak rádi. Tedy… takové jsou plány. A aby plány nabyly na ambicích, váze a potenciálu, byli osloveni i herci, kteří jsou s adaptacemi mistra hororu už nějak spjatí (Sissy Spacek, Bill Skarsgård). Směr tomu celému dával produkční dozor J.J. Abramse, a tak zbývala jen jediná věc. Podělit se se světem o termín, kdy se Castle Rock se vší parádou ukáže na obrazovkách.

Castle Rock: Seznamte se s blížící se kingovskou antologií
 

Tímto dnem se stal 25. červenec. Premiéry desetidílné řady se tedy dočkáme co nevidět. První ohlasy však možná přeletí seriálovým světem ještě o něco dřív. Prezentace Castle Rocku totiž byla zařazena do programu texaského ATX Television Festivalu, který se odehraje přesně za měsíc, v termínu od 7. – 10. června. Návštěvníkům showrunneři Sam Shaw a Dustin Thomason poskytnou první pohled na toto dílo, a poté budou k dispozici na diskuzi o něm.

Videoslužba Hulu se vzpíná husté konkurenci a od projektu si slibuje rozšíření řad svých předplatitelů. V minulých dnech společnost avizovala pokoření dvaceti milionů svých členů na americké půdě, což je už vcelku solidní číslo. Uvidíme, jestli se po vzoru třeba Příběhu služebnice stane Castle Rock dalším velkým lákadlem sítě.

Zdroje: Variety I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu