Živí mrtví: Končí hlavní hrdina!

Živí mrtví: Končí hlavní hrdina! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
...a možná nebude sám. Je toto začátek konce seriálu Živí mrtví? 

Poslední dobou to jde se seriálem Živí mrtví opravdu z kopce a zdá se, že vyšplhat znovu na vrchol bude čím dál těžší. Vesměs za to můžou negativní ohlasy, které se objevují pravidelně u každé nové sezóny. To se projevilo i na sledovanosti a tvůrci teď bojují nejen o každého věrného diváka za obrazovkou, ale dokonce o samotné herce, kteří jeden za druhým utíkají z potápějící se lodi. A nyní se seriál nachází na velmi tenkém ledě, kdy může utrpět další tvrdou ránu, ne-li doslova smrtící.

Mluvím tu o odchodu Andrewa Lincolna ztvárňujícího hlavní postavu Ricka Grimese, který nemá zrovna nejlepší vyhlídky, co se týče nadcházející deváté sezóny. Ta se začala natáčet teprve tento měsíc, avšak nejdůležitější detaily už stačily vyplavat na povrch. Hlavní herec údajně podepsal smlouvu pouze na šest epizod z klasicky připravovaných šestnácti, což studio AMC nehodlá nijak komentovat. A není se čemu divit.

Vzhledem k minulému odchodu Chandlera Riggse hrajícího Rickova syna, za který studio zaplatilo nejméně sledovanou epizodou od doby pilotu, čeká seriál zatím největší zkouška. A proto studio AMC hodlá dosadit na místo hlavní role asi nejoblíbenější postavu vůbec, Daryla aka herce Normana Reeduse. Tomu bylo nabídnuto tučných 20 mega za to, aby vystřídal Lincolna po jeho odchodu, a tak i nadále zajistil zájem ze strany fanoušků. Otázkou zůstává, zda jeho charisma postačí na to, aby se stal důstojnou náhradou coby tahoun celého seriálu. Protože jak se zdá, herců bude ubývat i nadále.

Zkrácení smlouvy totiž postihlo i herečku Lauren Cohen coby Maggie, která má po nedávném finále osmé sezóny s Rickem nevyřízené účty. A stejně jako on, i ona se má ukázat pouze na šest epizod, za což do jisté míry může i její účast ve startující seriálové novince Whiskey Cavalier na ABC. Pokud vše půjde tímto tempem, myslím, že konce seriálu se dočkáme dříve, než jsem všichni doufali. Pokud seriál skutečně přijde o svoji nejdůležitější postavu, bude to opravdu rychlý konec. 

PS: Dalším potenciálním "zběhlýkem" by se mohla stát i herečka Danai Gurira alias černošská nekompromisní drsňačka Michonne s katanami. Vzhledem k její jistě výnosné účasti u Marvelu by si nyní mohla dovolit zdrhnout k zajímavějším projektům. 

Zdroj: Collider, TVinsider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 13

Zlatová mikerova | 25.07.2018 22:07
Já má zájem koukat každý má svůj názor ale kdys koukáš začátek stránky tak zadáte jenom hrdina a je jeto můj hrdina Rick
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu