Živí mrtví: Přijde s novou posilou revoluce?

Živí mrtví: Přijde s novou posilou revoluce? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
S klesajícím zájmem přibral tvůrčí tým novou posilu.

Seriál Živí mrtví patřil jednoho času k těm, kterému se povedlo po více jak pěti odvysílaných sezónách stále nabírat více a více diváků a zvyšovat televizní sledovanost vůči té, jakou měl na začátku. V té době byl ale seriál, dá se říci, na vrcholu, protože s příchodem posledních dvou sezón začala sledovanost výrazně klesat společně s kvalitou. To ale samozřejmě tvůrce nezastraší. V únoru nám naservírují druhou půlku zatím poslední sezóny, která snad dle očekávání udělá lepší dojem. A jak už bývá zvykem, samozřejmě se dočkáme i další, teď už deváté sezóny.

Devátá sezóna byla „překvapivě“ oficiálně potvrzena. To asi většinu z vás nepřekvapilo. I s klesajícím zájmem o seriál se stále jedná o největší dojnou krávu studia AMC, takže se jí zbavovat rozhodně nehodlá. Sariál bude samozřejmě i nadále vznikat na motiv komiksové série, což ovšem bude po minulých událostech docela problém. Jak totiž určitě víte, jedna z hlavních postav nás v průběhu dalších dílů s největší pravděpodobností opustí. A pokud tvůrci nevymyslí nějaký vychytralý nápad, jak celou záležitost obejít, tak se série od předlohy odkloní nejvíc v celé historii. A protože je údajná postava v komiksech stále naživu a hraje důležitou roli, budou si muset tvůrci jet trochu svůj vlastní free style. Holt musíme počkat, co si na nás přichystají.

S novou sezónou ale přichází i menší revoluce. Aktuální showrunner Scott Gimple byl povýšen a pověřen, aby dohlížel na veškerý obsah pojící se se seriálem. A tím zanechal volné místo pro počáteční scenáristku a dosavadní producentku seriálu Angelu Kang. Ta by měla v nové funkci dostat dostatek prostoru a většího vlivu k tomu, aby vdechla seriálu tu jiskru, kterou kdysi míval. Doufejme tedy, že nový dojem bude s příchodem nového showrunnera cítit v dobrém smyslu slova. A co vy? Jak se těšíte na novou sezónu. Popřípadě jak se vám zatím zamlouvá ta poslední? Dejte vědět v komentářích.

Zdroj: screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu