The New Pope: Sequel mladého papeže může věřit v hereckou moc

The New Pope: Sequel mladého papeže může věřit v hereckou moc | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Že vatikánskému teátru není po jedné sezoně konec, víme. Ale teď, s přidáním se nového herce na palubu, očekávání vzrůstají.

Režisér a scenárista Paolo Sorrentino odvedl před dvěma lety s Mladým papežem (The Young Pope) skvělou práci a laťku, kterou si nastavil, se teď pokusí dorovnat a snad i předčit. Na scénu totiž nastupuje Nový papež. Z původní série si přináší výborného Juda Lawa a přidává k němu kvality Johna Malkoviche.

I když Jude Law se k návratu do papežského roucha nejdřív moc neměl a své úspěšné účinkování ve světě Mladého papeže považoval za hotové, nakonec se účastnit bude. Zopakuje si postavu Lennyho Belarda, ale o rozsahu role můžeme jen spekulovat. Totižto jeho kolega Malkovich je podle drbů adeptem na roli nového papeže, i když technicky vzato je pořád papežem Lawova postava Pius XIII. A taky může být prakticky pořád považován za nového papeže…  

Na ujasnění podobných dohadů si ještě chvíli počkáme, seriál sám všechny otázky jistě rozmotá. Nicméně natáčení seriálu pro společnosti HBO a Sky začne již v listopadu. Točit se bude v Itálii podle Sorrentiniho scénáře psaného v spolupráci s Umbertem Contarellem a Stefanem Bisesem.

 

Zdroje: Deadline, Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu