Star Wars: Klonové války se vrací s novou řadou! Víme víc

Star Wars: Klonové války se vrací s novou řadou! Víme víc | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Dlouholeté přání fanoušků bylo vyslyšeno. Předčasně zrušený seriál z předaleké galaxie je zpět. 

Na Comic-Conu v San Diegu proběhl v těchto dnech hodinový panel věnovaný desetiletému výročí od uvedení seriálu Star Wars: Klonové války. Sešli se zde showrunner Dave Filoni, dále pak Ashley Eckstein (Ahsoka), Dee Bradley Baker (Rex) a mnoho dalších. Během tohoto panelu došlo i na téma nečekaného ukončení seriálu. Již před zahájením se nás Filoni a spol. snažili informovat, že se blíží něco velkého. Většina z nás si myslela, že dostaneme opět nějaké ukázky z nedodělaných epizod, jak tomu již bylo na Star Wars Celebration. Asi nikdo ovšem nečekal to, že seriál Klonové války se vrací v plné parádě. Dostal totiž novou řadu o počtu 12 kompletně dodělaných epizod!

Chystaný seriál ze světa Star Wars hlasí novinky
 

S tímto oznámením přišel i trailer, který si můžete pustit pod tímto článkem. Nejprve v něm dostáváme delší záběr na helmy klonových vojáků, následně vidíme velkou přistávací plošinu, na jejíž začátku stojí Anakin Skywalker (Matt Lanter) spolu s Lovcem, členem jednotky Bad Batch. V samotném závěru pak vidíme, jak se Obi-Wan (James Arnold Taylor) a Anakin znovu potkávají s Ahsokou. Tato závěrečná scéna nás s největší pravděpodobností navnazuje na původně zamýšlené finále, které má být v několika epizodách zasazeno tesně před filmovou Epizodu III: Pomstu Sithů a následně se s ní má i prolínat.

O čem budou ovšem všechny epizody před tímto finále, zda budou úplně nové, či se bude jednat o dokončené verze nedodělaných epizod Crystal Crisis on Utapau a Bad Batch, to prozatím těžko říct. Zároveň ještě není známo datum vydání nových epizod, víme ovšem, že svoji premiéru si odbudou na Disneyho streamovací službě, která by se měla podle všeho spustit v příštím roce. O všech podrobnostech ohledně nové řady Klonových válek vás budeme průběžně informovat.

Jste rádi, že se Klonové války vrací? Byli jste touto novinkou stejně překvapeni, jako my? Dejte nám vědět v komentářích. Teď už slibovaný trailer.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Tomas H. | 23.07.2018 20:29
Milé překvapení, zrovna před nedávnem jsem se dodíval na SW Rebels a chťel bych zase nějaké zasazení do světa SW, i když teda poslední dva filmy dopadly bídně, seriály si dost užívám.
Vstoupit do diskuze

Související články

Star Wars: Klonové války

15.08.2008 | USA, Singapur
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Animovaný, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu