Druhá série Star Treku Discovery se vrací v první traileru

Druhá série Star Treku Discovery se vrací v první traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Podívejte se jaká nebezpečí leží před posádkou průzkumné lodi Discovery v prvním oficiálním traileru na druhou sezónu.

Závěr první série nejnovějšího přírůstku do Star Trek vesmíru, vyprávějící příběh posádky federační lodě Discovery, byl bezesporu splněním velkého snu všech Trekkies. Záhadné volání o pomoc totiž nepřišlo od nikoho menšího než od nejslavnější lodi celé Federace – Enterprise. A právě ikonické plavidlo bude hrát v nadcházejících událostech klíčovou úlohu. Na celé situaci je zajímavé především to, že z hlediska časové osy se pohybujeme přibližně dekádu před událostmi TOSky (The Original Series),  tedy období, kdy můstku legendární lodě vládl Kapitán Pike.

Velký přehled obnovených seriálů roku 2018
 

Předchůdce slavného J.T. Kirka, ztvární Anson Mount (Inhumans). A věřte, že to není jediný slavný návrat, na který se můžeme všichni těšit. Vyšetřování tajemných anomálií napříč galaxií bude totiž nepřímo spojeno se slavným Vulkáncem – Spockem. Lze tedy očekávat společnou příběhovou linku s Michaelou Burnham, která byla po jeho boku vychována na planetě Vulkán. A to není jediné nebezpečí, kterému bude muset naše posádka čelit. Podle zákulisních informací můžeme očekávat, že mocná organizace s názvem Sekce 31, která se poprvé objevila v Deep Space Nine, začne pomalu ale jistě vystrkovat svoje drápky. Původně o ní padla zmínka už v první sezóně, ale scéna nakonec neprošla nůžkami ve střižně.

Tvůrci by podle vlastních slov rovněž chtěli více navázat na ducha původního Star Treku. O tom jestli se jim to povedlo, se můžete přesvědčit sami v prvním oficiálním traileru, který spatřil světlo světa na Comic-conu. V San Diegu jsme se rovněž dozvěděli, že kromě návratu všech členů původní posádky, existuje reálná šance, že se vrátí i Hugh Culber, který opustil svět živých v první sérii. Showrunner seriálu Aaron Harberts to komentoval pouze slovy: „Death is not an ending“ (Smrt není konec). To samé prý platí i pro Kapitána Lorcu, kterého potkal stejný osud. Podle tvůrců tak v obou případech existuje šance, že by se mohli nějakým způsobem vrátit. Co přesně tím tvůrci myslí zjistíme pravděpodobně až na začátku příštího roku, kdy se očekává premiéra na stanici CBS a pak následně na Netflixu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu