Tátové na tahu: Zaboduje Prima s novým seriálem?

Tátové na tahu: Zaboduje Prima s novým seriálem? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 27 obrázků
Natáčení nového seriálu televize Prima Tátové na tahu je v plném proudu. Známe podrobnosti o dějové lince i pohledy herců. V galerii si prohlédněte sérii fotek ze seriálu.

Když chlapi dělají totéž, co ženy, není to totéž. Příběh seriálu Tátové na tahu vypráví o čtyřech moderních rodinách, které mají jedno společné - domácnost a výchovu dětí si vzali na starost muži. „Já vlastně na mateřské začínal, vydělával jsem výrazně míň než moje tehdejší partnerka, tak jsme se dohodli, že žena bude vydělávat a já se budu starat o dceru. Dělal jsem to necelé dva roky a bavilo mě to moc, včetně všech povinností s tím souvisejících, jako je odsáté mléko, kojili jsme. Po roce musím říct, že mi z toho začalo trochu hrabat a musel jsem ven, protože jsem neměl ještě odpracováno a hledal jsem možnost pořádně makat v tomhle oboru. Teď už bych znovu šel na mateřskou,“ říká s úsměvem herec Karel Dobrý, který je momentálně v širokém povědomí lidí díky filmu Hastrman, a který hraje jednoho z tatínků na tahu, Lubora Knoppa.

„Mezi těmi ostatními tatínky jsem já takový slušňák. Až by se mohlo zdát, že takový submisivní. Ale je to pozice toho chlapa, který uměl vydělat peníze – a i to dělal. Ale jeho žena má teď nějakou kariéru a profesní touhu a je to svým způsobem osvícený vztah. Takže jí to umožňuje a je tzv. na mateřský,“ prozradil ke své roli Marka Moravce Saša Rašilov. Herec navíc dodává, že by si sám sebe na mateřské také dokázal představit. „Ano, uměl bych si to představit, protože žijeme v době, kdy šance a možnosti jsou vyrovnané a ženy se realizují.“

Zkáza Dejvického divadla: Seriál obsadí příbuzné herců
 

Ani další seriálový taťka v podání Petra Vaňka by se mateřské dovolené nebránil: „Já jsem dokonce na mateřskou chtěl jít a moje práce by mi to i umožnila. Ale jediný problém byl, že jsem nestihl zaplatit nemocenskou, a tak to nešlo. Tohle zjištění bylo mrzutý, protože jsem se na to těšil. Tak třeba příště,“ dodává Petr Vaněk.

Hlavní role se zhostil herec Štěpán Benoni, který ztvárňuje bývalého hokejistu Jakuba Berana. V seriálu má na starost půlroční miminko, takže pilně trénuje na roli otce i v reálném životě. „Já musím říct, že máme úplně skvělý dítě, byl jsem z toho od prvního dne nervózní, jak to bude probíhat. Moji dceru Adélku hraje překvapivě Albert, tak se jmenuje ten chlapeček, ale je úplně zlatý, je to miliónový herec. Snad z toho nebude mít trauma, že měl na sobě šatičky,“ říká pobaveně Štěpán Benoni.

Tatínky na tahu budou doplňovat půvabné herecké kolegyně Jana Stryková, Eva Josefíková nebo Aňa Geislerová. „Já hraji zdravotní sestru Gábinu, je to manželka Lubora a řekla bych, že my jsme takový stabilní pár. Moc hezkým způsobem umí přijímat komplikace v životě, a to se mi jeví jako nejpodstatnější, mají zkrátka svůj humor,“ říká Aňa Geislerová. Tak trochu netradiční partnerské role se ujme i Jakub Prachař, který tvoří s Petrem Vaňkem homosexuální pár. „Hrajeme to civilně, něco ve smyslu Zkrocené hory, čili tam nejde o nějaké vykroucenosti a tyhle věci, o kterých si lidé myslí, že patří do komedií tohoto typu. Ale tady jdeme jiným směrem. Je fajn, že se to dotýká těchto pro mě důležitých témat, protože si nemyslím, že děti mají vychovávat jen heterosexuální rodiče, to si myslím, že je škoda,“ dodává Petr Vaněk. 

Seriál nasadí Prima do vysílání na podzim. Myslíte, že má šanci na úspěch?

Zdroj: TV Prima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu