Diablo: Netflix údajně chystá další seriál podle hry

Diablo: Netflix údajně chystá další seriál podle hry | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Diablo se dočká seriálového zpracování!

Herní téma je i přes svoje kvalitativní prokletí stále atraktivní, a i když se to týká spíše filmů, i mezi seriály je několik zajímavých herních předloh, které se chystají. Víme o Zaklínačovi, kterého chystá Netflix a nové zprávy nyní hovoří o tom, že právě Netflix chystá další seriál podle hry, a tentokrát by to měla být velmi populární herní série Diablo. Tato RPG hra od Blizzardu si získala mezi hráči velkou popularitu a poslední třetí díl z roku 2012 dokonce drží příčku nejprodávanější hry.

Scénář by měl psát Andrew Cosby, který napsal nového Hellboye, jenž půjde do kin příští rok. Sice se jedná jen o spekulace, které přinesl jediný server, ale na každé informaci může něco být. Letošní BlizzCon, což je herní akce pořádaná Blizzardem, by mohl k informacím přinést trochu více světla. Stály byste o seriálovou adaptaci populární hry, nebo se na takové zpracování podle vás nehodí?

Diablo spadá do žánru fantasy. Celá hra se odehrává v malé vesničce Tristram v království Khandaras. Po smrti krále Leorica, ve které sehrál svou roli sám Diablo, je království na pokraji chaosu. Vesnička Tristram, ve které Leoric sídlil, je odříznuta od svého okolí a až na deset obyvatel je zcela opuštěna, přičemž v hlubokém labyrintu pod místní katedrálou sídlí neznámé zlo.V této situaci začíná hráč hru a jeho úkolem je probít se labyrintem až do nejspodnějšího patra a neznámé zlo zlikvidovat. 

Zdroj: RotF

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

bSaR | 04.09.2018 07:56
Proč ne, ještě Starcraft a Dragon age a moje cesta zpět do křesla k televizi bude zpečetěna :-D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu