Světlu vstříc: Chystá se nový seriál se Čtvrtníčkem, máme zákulisní info

Světlu vstříc: Chystá se nový seriál se Čtvrtníčkem, máme zákulisní info | Fandíme seriálům
Petr Čtvrtníček se vtělí do role spalovače mrtvol. Máme zákulisní info!

Portál iDnes Kino mediální skupiny Mafra určený pro hranou tvorbu chystá na podzimní sezonu seriálovou novinku s názvem Světlu vstříc. Dvanáctidílný seriál z prostředí krematoria má přinést anekdotické příběhy (nejen) o pohřbech. Premiéra proběhne v neděli 30. září 2018. V rolích zaměstnanců krematoria se představí například Ladislav Županič, Dana Batulková, Petr Čtvrtníček či Martin Evžen Kyšperský. Scénář pochází z pera Tomáše Hodana, který se zároveň ujal také režie seriálu. Spoluautory námětu jsou Petr Čtvrtníček a Robert Geisler. 

Zkáza Dejvického divadla: Seriál obsadí příbuzné herců
 

Nám se podařilo spojit se s jedním z členů štábu, který nám barvitě odvyprávěl zábavné historky z natáčení, třeba jak Petr Čtvrtníček přivezl gril a mezi scénami griloval pro celý štáb. Seriál se navíc natáčel ve skutečném krematoriu, jehož provoz musel pokračovat i během natáčení. Jedna z natáčecích lokací je například přímo u pece, druhá v lednici na uchovávání mrtvol, diváci tak budou moci nahlédnout pod pokličku. Jeden ze skutečných zaměstnanců si má dokonce v seriálu střihnout roli! V příběhu bude řečeno, že se jedná o borské krematorium, reálně však půjde o prostor ve zcela jiném městě. To si však necháme pro sebe ;).

Ladislav Županič bude hrát ředitele krematoria, Dana Batulková zase nejlepší balzamovačku v Čechách a Martin Evžen Kyšperský obřadníka. Podle zákulisních informací se máme skutečně na co těšit. Přesněji řečeno se prý ze Čtvrtníčka počůráme smíchy. Tak to jsme zvědaví!

 

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Medvěd | 06.09.2018 18:54
To by mohla být docela pecka!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu