NYCC 2018: Marvel představí Daredevila a další

NYCC 2018: Marvel představí Daredevila a další | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Komiksová televizní tvorba bude v New Yorku patřit Marvelu.

Jedním z posledních větších Comic Conů roku je ten v New Yorku. Již tradičně nebude chybět ani Marvel a jeho televizní divize, která tentokrát přiveze tři hlavní seriály. Tím nejzajímavějším je rozhodně Daredevil a jeho 3. série, která vynechala Comic Con v San Diegu. Po nedávné premiéře Iron Fista začneme nyní postupně dostávat více informací o očekávané 3. sérii, která by měla mít premiéru ještě letos. Marvel fanoušky potěšil první ukázkou, která byla k nalezení na konci 2. série Iron Fista. Je temná, je na ní zkrvavený Matt Murdock (Charlie Cox), který pochybuje o spravedlnosti, což naznačuje velké věci. Téměř jistě dostaneme datum premiéry a možná i první trailer.

Dalším seriálem, který bude mít vlastní panel, bude The Gifted. 2. série se po té první vydává trochu jiným směrem, kdy kromě střetu lidí s mutanty budou mít právě mutanti rozpory mezi sebou. Na konci 1. série se vytvořily dvě skupiny - těch „dobrých“ v podobě toho, co zbylo z Mutant Undergroud, a těch „horších“ v podobě odkazu Hellfire Clubu, který v komiksu založil Magneto. Důležité však je, že The Gifted budou mít premiéru ještě před začátkem akce, takže nejspíše dostaneme pouze ochutnávky z dalších epizod.

Třetím seriálem pak bude pokračování Runaways. Tento seriál točící se kolem teenagerů se speciálními schopnostmi, kteří bojují proti zločineckým aktivitám svých rodičů, si vysloužil poměrně dobré recenze, a i když patří mezi ty méně výrazné, evidentně na VOD službě Hulu zaznamenal divácký úspěch. Datum premiéry je stanovené až na prosinec, nicméně měli bychom vidět první ukázky z 2. série a určitě se dostaví showrunneři Josh Schwartz a Stephanie Savage.

Comic Con v New Yorku se koná první říjnový týden, 4. 10. - 7. 10., a určitě přinese spoustu novinek, takže nás v té době nezapomeňte sledovat.

Zdroj: Marvel

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu