Krypton: První pohled na vesmírného motorkáře Loba

Krypton: První pohled na vesmírného motorkáře Loba | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Drsný a nemilosrdný lovec na velké motorce přijíždí na televizní obrazovky. Prohlédněte si ho v galerii!

Prequelový seriál Krypton od stanice Syfy si zřejmě získal dostatek fanoušků na to, aby byla ohlášena jeho 2. řada. Na té se momentálně pracuje a jedním z největších lákadel by na ní měla být nová postava, která se zatím žádného filmového ani televizního zpracování nedočkala. Tou postavou je Lobo, vesmírný motorkář, kterého si díky jeho drsnému humoru a badass vzhledu oblíbila spousta komiksových fanoušků. Reakce na jeho obsazení do Kryptonu však byly smíšené, protože i přes oblibu fanoušků se svým charakterem do seriálu příliš nehodí. Stanice Syfy nyní zveřejnila oficiální podobu Loba v seriálu, která poměrně úspěšně kopíruje komiksový vzhled postavy (viz galerie).

Za mě osobně se nemůžu zbavit pocitu, že Loba měl hrát někdo daleko nabušenější a velký. Lobo sám o sobě je vysoký svalnatý drsňák, který se v určitých směrech vyrovná i Supermanovi. Herec Emmet J. Scanlan, který postavu ztvární, sice má dobré předpoklady jako svaly a drsný výraz, nicméně i tak si dokážu v roli představit velkého rváče typu Dava Bautisty. Mě osobně seriál Krypton svými prvními díly vůbec nepřesvědčil, vy však dejte vědět, jak se vám posila v podobě Loba do 2. řady líbí. Níže ještě krátký popis postavy.

Emmet J. Scanlan hraje nejnovější přírůstek do seriálu Krypton, Loba. Nemilosrdný lovec, který vyvraždil celou svoji rasu, přináší vysoký intelekt, když dojde na válečné a bojové záležitosti, což ho dělá opravdu smrtícím. Obdařen nadlidskou silou a praktickou nesmrtelností se nezastaví před ničím, dokud jeho práce není hotová.  

Zdroj: Syfy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi. | 07.10.2018 09:49
Mám pocit že Warner o filmu Loba mluví že bude, má to být nízkorozpočtové a R. Tak uvidíme, Warner toho nakeca....já si dokážu představit že jo zahraje třeba Nathan Jones
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu