Star Wars: Mandalorian: Kdo bude hraný seriál režírovat?

Star Wars: Mandalorian: Kdo bude hraný seriál režírovat? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Známe název, synopsi, obsazení a scenáristu. Kdo ale 1. sérii natočí?  

Přinášíme vám další novinky ohledně Mandaloriana, prvního hraného seriálu z předaleké galaxie, který se již každou chvíli začne natáčet. Víme, že scénář pro 1. sérii napsal uznávaný režisér Jon Favreau (Iron Man 1 a 2, Kniha džunglí), nevěděli jsme ovšem, kdo se ujme režie. Již ze začátku se šířily spekulace, že by se jí mohl chopit Dave Filoni, fanoušky velmi oblíbený showrunner seriálů Klonové války a Povstalci. A podle určitých zdrojů je Filoni opravdu jedním ze zvažovaných kandidátů, konkrétně by prý mohl natočit úvodní epizodu.

Mandalorian: První fotka z hraných Star Wars
 

Je sice pravda, že Klonové války a Povstalci byly animované seriály, nicméně sám Filoni již před časem řekl, že by se příležitosti natočit hraný seriál nebránil. A jelikož má velice dobrou tvůrčí vizi a ve Star Wars se pohybuje již velmi dlouho, byl by zcela určitě ideální volbou. Dave Filoni ale samozřejmě není jediným možným kandidátem na režii. Popravdě, je jich celkem hodně.

Asi nejvýraznějším jménem je Taika Waititi, režisér filmu Thor: Ragnarok. Dále je prý ve hře Bryce Dallas Howard (hrála např. v Jurském světě 1 a 2), za ní je Deborah Chow (seriály Jessica Jones a Better Call Saul) a v poslední řadě je zde Rick Famuyiwa (film Dope). Původně byl zmiňován i Alan Taylor (Hra o trůny), o kterém se ale v novějších reportážích již nemluví, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne. Všechny zmíněné kandidáty si můžete v tomto pořadí prohlédnout v galerii, spolu s již námi zveřejněnou fotkou (nejspíše) hlavního protagonisty seriálu.

Na úplný závěr přikládáme video z Klonových válek, ve kterém spolu bojují Mandalorian Pre Vizsla a Darth Maul (Sam Witwer), který přežil události filmové Epizody I. Pre Vizslu mimochodem nadaboval právě Jon Favreau, což vysvětluje jeho pozitivní vztah k mandaloriánské kultuře a je dost možná důvodem, proč se Favreau rozhodl vydat ve svém seriálu právě tímto směrem.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu