Joyland: Další Kingovka bude strašit na obrazovkách

Joyland: Další Kingovka bude strašit na obrazovkách | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Připravuje se další hororová pecka, nebo rozporuplné zklamání?

Hollywoodská studia našla v hororech svůj zlatý důl. Za malé peníze investují do dnešní mladé generace diváků, kteří jim za adrenalinový zážitek jejich investici mnohonásobně vrátí zpátky. Vidíme to například u návratu ikonické maskované legendy Michaela Myerse, kterému se při svém skromném rozpočtu 15 mega podařilo s prstem v nose trhnout ještě hezčích 200 melounů z celého světa. Dává tedy smysl, že do tohoto trendu zahrnete i samotného krále hororů, aby se navýšila už tak velká poptávka.

Castle Rock: Co na seriál říká Stephen King?
 

Naprostá spisovatelská špička tohoto žánru, Stephen King, je pojem sám o sobě, a tak se není čemu divit, když jeho démonický klaun To překonával tržební rekordy a to byl jen začátek. V ten samý rok dorazila ještě Temná věž, která sice nemilosrdně, avšak zaslouženě zklamala na všech frontách, ovšem poslední zprávy zvěstují, že se chystá restart na malé obrazovce. Letos jsme se navíc dočkali seriálu Castle Rock a příští rok znovu zaútočí na kina adaptace jedné z jeho nejoblíbenějších románů, Řbitov zviřátek. Zde ovšem nezastavujeme a jedeme dál.

Dalším oznámeným projektem z Kingova pera se stal Joyland, v překladu, Lunapark. Příběh ze zlatých sedmdesátých let vypráví o Devinu Jonesovi, který začne pracovat v zábavním parku plném nehezkých tajemství. Postupně se začne dozvídat celou jeho minulost, jako že ve strašidelném domě byla zavražděna mladá dívka nebo zjistí, jak se vlastně obsluhuje kolotoč. A nakonec to začne být docela zábavná, avšak nehezká podívaná. Komu tento nadějný materiál byl svěřen?

O jeho realizaci se postará dvojce víceméně (spíše méně) neznámých scenáristů. Patří mezi ně Chris Peña (Jane the Virgin) a o něco úspěšnější Cyrus Nowrasteh (Hawaii Five – 0). Ti společně napíší pilotní díl a následně se ujmou i produkce. Na závěr přidáváme i jméno podobně proslulého producenta Billa Habera, který má v portfoliu například seriálovou verzi Krásky a zvířete, takže...jo, prosím ať to nepokazí!

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu