Živí mrtví: Rick Grimes se vrátí ve filmové trilogii

Živí mrtví: Rick Grimes se vrátí ve filmové trilogii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Aneb důkaz, že zázraky existují!

Článek obsahuje spoilery!

Mnoho fanoušků si zajisté pobrečelo u poslední zveřejněné epizody Živých mrtvých, kde nás opustil hlavní hrdina Rick Grimes. O dlouhé truchlení se však nejednalo. Tvůrci totiž své prvotní prohlášení, že hlavní hrdina Rick umřít nemusí, dodrželi. Z těchto výpovědí se původně usuzovalo, že se tato postava uklidí do pozadí, kdyby se jejímu představitelovi, Andrewu Lincolnovi, zachtělo vrátit se do seriálu. Ovšem nyní se situace vyjasňuje a ukazuje se, že pro něho mají mnohem ambicióznější plány. Na konci výše zmíněného dílu totiž omráčeného Ricka zachránila Jadis po výbuchu z mostu a oba následně letěli v helikoptéře neznámo kam. Každému divákovi tedy pochopitelně začalo při sledování ihned šrotovat v hlavě, co se s ním bude dít nadále. A my se to snad vážně dozvíme!

Živí mrtví: Konec Ricka Grimese krok za krokem!
 

Místo návratu do seriálu se totiž Andrew Lincoln dočká celé filmové trilogie, která ovšem místo do kin zamíří pochopitelně na domácí televizní stanici AMC. Dočkáme se tedy jak samotné postavy, tak i jejího představitele. A to je zkrátka skvělá zpráva! Nejenom že přeobsazování by nezanedbatelná horda fanoušků klasicky nezvládla, ale především je potvrzeno, že se milovaný herec znovu navrátí do své ikonické role. Co se ovšem týče důvodu, proč se herec vrací do tohoto světa, ten zatím není znám. Avšak když vezmeme fakt, že natáčení filmu nezabere ani polovinu času natáčení jedné řady tohoto seriálu, není pro herce takový problém si od rodičovských povinností na chvíli odběhnout. No a samozřejmě jde také o peníze, které hýbou světem.

Tato novinka vzešla od výkonného producenta seriálu Scotta Gimpla, který nám prozradil více. Příběh této televizní trilogie bude zasazen do budoucnosti a budeme pokračovat v příběhu Ricka Grimese tam, kde skončil. Uvidíme Ricka zasazeného do situace, ve které jsme ho ještě nikdy neviděli. Díky tomuto naprosto originálnímu příběhu navíc navštívíme zcela nové a neokoukané kouty světa, kde se setkáme i s novými postavami. Dle tiskových zpráv od distribuce AMC bude první film sledovat příběh místa, kam bude Rick přiveden. Bude muset zároveň čelit zcela nové hrozbě apokalypsy. Produkce by měla začít už příštím rokem 2019.

Nedávné zprávy o rozšiřování tohoto světa skutečně nelhaly, i přes fakt, že popularita těchto příběhů neustále pokulhává. Tak či tak, po studené sprše, kterou přinesla poslední epizoda, bude tato filmová trilogie více než zaslouženou odměnou. A jak se na návrat Ricka Grimese a vlastně celou chystanou trilogii těšíte vy?

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Lamarr | 06.11.2018 17:45
ieco ako World War Z ? Preco nie :) som zvedavy ,co armada, ci je daka krizova vlada, co ostatny svet - a ako bude vnimat tie zabomysie vojny a skupinky ktore boli v seriach v kontexte s globalnou situaciou na celom svete :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu