American Horror Story: Seriál mi zachránil život, říká Billie Lourd

American Horror Story: Seriál mi zachránil život, říká Billie Lourd | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Hvězda American Horror Story přiznala, že jí role v seriálu pomohla v nelehké životní situaci. Prohlédněte si v galerii dojemné fotky ze soukromého archivu Billie Lourd s maminkou Carrie Fisher.

27. prosince 2016 zasáhla filmové fanoušky tragická zpráva. Zemřela hvězda Star Wars Carrie Fisher (princezna Leia). Bylo jí teprve 60 let. O den později ji následovala i její maminka, též hvězda filmového plátna Debbie Reynolds. Po obou ženách, které dobyly Hollywood, zůstala mladá nadějná herecka Billie Lourd (26), která byla jedinou dcerou Carrie Fisher. Ta teď přiznala, že jí role v 7. řadě American Horror Story s podtitulem Cult pomohla těžkou životní situaci překonat.

AHS: Apocalypse: Spoilerové první dojmy po zlomové třetí epizodě
 

"Když mi Ryan (Murphy, výkonný producent, pozn. red.) nabídl roli v Cultu, bylo to jen několik měsíců poté, co máma zemřela. Upřímně, pomohlo mi to zpracovat všechny mé emoce. Plakat za Winter mi pomáhalo plakat i za sebe samotnou. Úžasným způsobem mě to uzdravovalo a pročišťovalo. Pomáhalo mi také být obklopena na place tak úžasnými lidmi, kteří se mi stali rodinou. Vždy budu Ryanovi vděčná. Vlastně mi zachránil život," nechala se slyšet Billie.

Když jí nabídli roli i v 8. řadě American Horror Story s podtitulem Apocalypse, konkrétně roli Mallory, pochopitelně neváhala. Nechala se slyšet, že by dělala cokoliv, o co ji Rayn Murphy požádá. Natolik mu důvěřuje.

V galerii si prohlédněte fotky Carrie a Billie, které se Billie rozhodla ukázat světu.

Zdroj: ET

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu