Vánoce v seriálu: TOP 6 epizod, které stojí za zhlédnutí o svátcích

Vánoce v seriálu: TOP 6 epizod, které stojí za zhlédnutí o svátcích | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Víte, co si pustit, až vás omrzí ta smršť pohádek? Máme pro vás tipy.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

Dva a půl chlapa: Vztek na Charlieho

Ani sitcom Dva a půl chlapa neminuly vánoční svátky. A nejen jednou. Během všech dvanácti sérií totiž seriál čítá celkem 7 vánočních epizod. Nejlepší z nich je ale rozhodně 11. epizoda 7. série s názvem Pozor, je to neslušný. Myslím, že název epizody mluví za vše. Vánoce totiž mají být svátkem klidu a pohody, to ovšem našemu oblíbenému záletníkovi Charliemu Harperovi (Charlie Sheen) vůbec nic neříká.

Pravdou tedy je, že Charlie je zrovna ve spokojeném vztahu s přítelkyní Chelsea (Jennifer Bini Taylor), nicméně když se naskytne možnost, aby Jake (Angus T. Jones) sbalil mladou turistku, která jde kolem, Charlie Jakea celou dobu popohání, aby do ní šel. Na tom samotném by nic moc špatného nebylo, problém je ale ten, že Jake už svou přítelkyni má a Charlie to ví. Když pak na oslavu nečekaně přijde Jakeova skutečná přítelkyně, vše vypluje na povrch a Jake tak přijde o obě. Následkem toho je Jake na Charlieho po zbytek večera naštvaný, stejně jako Chelsea.
Epizoda tak nemá zrovna „klidný a pohodový“ konec, nicméně to si tvůrci uvědomují a dělají si z toho záměrně srandu. A vlastně celá epizoda se nese v podobném vtipně sarkastickém duchu, který je pro tento seriál typický. O humor se zde stará také bývalý televizní producent Marty (Carl Reiner), přítel Evelyn (Holland Taylor), který si dělá srandu především ze své kariéry a vysokého věku. Podtrženo sečteno, pokud smícháte humor typický pro Dva a půl chlapa a Vánoční svátky, vznikne vám epizoda plná překvapení, mouder (jak se to vezme, jsou od Charlieho) a vtipných scén, u kterých se možná i trochu začervenáte.

- Daniel FF -

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu