Hra o trůny: Nová teorie říká, že Cersei porodí trpaslíka!

Hra o trůny: Nová teorie říká, že Cersei porodí trpaslíka! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Lannisterská královna se podle jednoho fanouška v honbě za vítězstvím nezastaví před ničím.

Finále Hry o trůny je bezpochyby nejočekávanější seriálovou událostí tohoto roku. Fanoušci samozřejmě nemohou udržet svou fantazii na uzdě a každou chvíli se na internetu podělí o novou teorii, co by se dle jejich názoru mohlo stát. Jednou z těch nejpopulárnějších je rozhodně přerod Cersei Lannister (Lena Headey) v nemrtvého komplice Nočního krále, něco jako jeho Noční královnu. Pokud jste o ní dosud neslyšeli, najdete ji zde. Ačkoliv bezesporu zní zajímavě, všechny trápila jedna velká neznámá, a to jak by všechno vlastně bylo logicky možné? Teorie totiž nikdy nešla příliš do detailu, měla mnoho proměnných, a tím pádem ji všichni považovali jen za fajn nápad „co by, kdyby“. Teď ale jeden z fanoušků na Redditu nabídl na starou teorii nový pohled, který ji trochu pozměnil a udělal mnohem uvěřitelnější.

Hra o trůny: 15 stěžejních faktů o zkaženém neodvysílaném pilotu
 

Pozor, z odstavce níže vyplývají spoilery k 7. sérii.

Prozatím jsme všichni pracovali s názorem, že Cersei v průběhu 8. řady válku proti Daenerys (Emilia Clarke) a Jonovi (Kit Harington) prohraje, zaplatí životem a Noční král ji přivede zpět k životu jako součást své armády. Co kdyby se ale Cersei do jeho řad přidala dobrovolně? Nová verze teorie říká, že královnin plán tajně poslat Eurona Greyjoye (Pilou Asbæk) přes moře pro armádu žoldáků skončí fiaskem, a to vinou Daenerysina rádce Daario Naharise (Michiel Huisman). Ten má ze svého předešlého života sám se žoldáctvím bohaté zkušenosti. Se Cerseiným očekávaným dítětem to také nedopadne zrovna růžově. Těhotenství by mohlo skončit buď přímo potratem, brzkou smrtí po porodu, nebo dokonce v kruté ironii i narozením trpaslíka (to by bylo BOŽÍ). Prakticky nic se nepovede tak, jak by si představovala. A jak už jsme viděli při konfliktu s Vrabčáky, když je Cersei zahnaná do kouta a zoufalá, je nebezpečnější než kdy jindy.

Hra o trůny: 10 známých herců, kteří v seriálu odmítli hrát
 

Podle zpráv ze Severu je jí jasné, že jediná šance na výhru by bylo spojenectví s Nočním králem. V seriálu jsme už mnohokrát viděli, že Cersei nemá problém využít absolutně jakýchkoliv prostředků k dosažení svého cíle, a i když proměna v ledovou zombie by určitě byla jejím vrcholným kouskem, nedá se říct, že by jí nebyla schopná. Raději by zvítězila jako nemrtvá, než aby před targaryenskou královnou poklekla. Nočnímu králi se tedy vzdá dobrovolně, stane se Bílým chodcem a společně s ním se pokusí o pomstu Daenerys a Jonovi. Přepracovaná teorie má samozřejmě pořád několik mušek. Vůbec totiž nebere v potaz fakt, že těhotenství trvá devět měsíců a Cersei na konci 7. řady vypadala, jako by měla ještě dost času před sebou. Přesto ale nová verze zní o něco uvěřitelněji než ta předchozí, nemyslíte? Napište do komentářů, co si o celé věci myslíte vy.

Zdroj: Reddit

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Honzíšek | 18.01.2019 22:15
Věštba zní jasně: tři děti. Nebo ho porodí a obětuje ho nočnímu králi. Stejné jako teorie že se noční král zaměřuje na Jona a Deanerys protože to jsou targeryeni, kteří před nějakou dobou uzavřeli s nočním králem smlouvu, že mu objetují dítě (jako Kraster) a on je nechá na pokoji
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu