Love, Death & Robots: Nová antalogie od Netflixu, Finchera a Millera

Love, Death & Robots: Nová antalogie od Netflixu, Finchera a Millera | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Animace pro dospělé je v kurzu a všímá si toho především Netflix.

Netflix čím dál tím více rozšiřuje i svoji animovanou tvorbu. Ta momentálně čítá např. skvělou adaptaci počítačové Castlevanie či úspěšný animák pro dospělé BoJack Horseman. Nově však streamovací gigant chystá animovanou antalogii, za kterou stojí dvě opravdu velká jména. Projekt spojí tvůrce, animátory a režiséry z celého světa, aby vytvořili animované kraťasy „nabité energií, akcí a nezapomenutelným černým humorem“. Série by měla čítat 18 krátkých příběhů, nejzajímavější jsou však jména, která budou za projektem stát.

6 důvodů, proč dát šanci japonskému anime
 

Jako výkonní producenti se na něm totiž budou podílet Tim Miller a David Fincher. Fincher už pro Netflix vytvořil skvělého Mindhuntera a je známý pro své atmosférické thrillery. Miller naproti tomu stojí za prvním Deadpoolem a letos do kin přinese nového Terminátora. Miller pak projekt popsal těmito slovy: „Love, Death & Robots je můj vysněný projekt, který kombinuje moji lásku pro animaci a skvělé příběhy. Půlnoční filmy, komiksy, knihy a časopisy plné fantastické fikce mě inspirovaly po celé dekády, ovšem patří do skupin nerdů a geeků, mezi které jsem také patřil. Jsem tak zku*veně nadšený, že tvůrčí paleta je nyní tak rozmanitá a je otevřená dospělé animované tvorbě a může se stát větší částí současné kultury.“

Ze slov Millera je opravdu cítit zaujetí pro věc, takže lze čekat opravdu zajímavou podívanou. Animované kraťasy by pak měly mít od 5 do 15 minut a animace bude rozmanitá od klasického 2D do realistického 3D. Netflix zároveň zveřejnil několik promo obrázků, na které mrkněte v galerii.

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu