Ratched: Prequel Přeletu nad kukaččím hnízdem nabírá hvězdy

Ratched: Prequel Přeletu nad kukaččím hnízdem nabírá hvězdy | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Koho uvidíme v chystaném ambiciózním projektu Ryana Murphyho?  

Jak název chystané novinky napovídá, seriál Ratched bude pojednávat o jedné z nejlepších antagonistických postav, které se kdy na filmovém plátně objevily, a to konkrétně o chladné zdravotní sestře Ratchedové z Přeletu nad kukaččím hnízdem. Po nezapomenutelném hereckém výkonu Louise Fletcher se na televizních obrazovkách dočkáme její omlazené verze v podání Sarah Paulson, kterou momentálně můžete vidět v kině ve Skleněném.

Nepřehlédněte: TOP 9 premiér druhé poloviny ledna
 

Ratched bude originem této chladnokrevné postavy. Seriál se bude odehrávat v roce 1947 a my tak konečně zjistíme, co zapříčinilo, že se z obyčejné zdravotní sestry stalo ono ikonické lidské monstrum. První klapka padne již za několik týdnů, a tak bylo načase, aby Netflix nalákal diváky oznámením hvězdného obsazení. Kromě Sarah Paulson v hlavní roli dále v seriálu uvidíme Sharon Stone (Základní instinkt), Cynthii Nixon (Sex ve městě), Finna Wittrocka (ACS: The Assassination of Gianni Versace), Judy Davis (Manželé a manželky), Amandu Plummer (Král rybář) anebo Coreyho Stolla (Ant-Man).

Ratched je jeden z megalomanských plánů producenta a tvůrce Ryana Muprhyho, který podepsal v loňském roce obří kontrakt s Netflixem na 5 let na 300 milionů dolarů. Od nápady nadité mysli Ryana Murphyho se tak dočkáme nespočtu seriálů a filmů, které budou k mání pouze na Netflixu. Jedním z prvních bude i Ratched, který má naplánovanou předběžnou premiéru na druhou polovinu letošního roku. Netflix titulu evidentně věří, jelikož neobjednal pouze jednu, ale rovnou dvě řady. Tento obří kontrakt naštěstí nijak neovlivní Murphyho seriálové antologie American Horror Story a American Crime Story, jejichž další řady se chystají na stanici FX.

Zdroje: TVLine

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu