Tohle jsme my: Která postava se nevrátí ve 4. sérii?

Tohle jsme my: Která postava se nevrátí ve 4. sérii? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Finále třetí sezóny napovědělo, že jednu postavu v nadcházející řadě již neuvidíme tak často.

Pozor článek obsahuje spoilery z finále 3. řady.

Pokud jste ještě neviděli všechny dosavadní díly This Is Us, tak vám odporučujeme dále nečíst, abyste se nepřipravili o překvapení. Finální epizoda Tohle jsme my patřila mezi vrcholy třetí řady, ve které se několik postav posunulo nevídaným směrem. Zásadním momentem byl i rozchod Kevina (Justin Hartley) se Zoe (Melanie Liburd), která dala Kevinovi již po několikáté jasně najevo, že děti nikdy chtít nebude. Srdceryvný rozchod byl završen symbolickým vyprovoděním Zoe ze dveří Kevinova bytu.

Tohle jsme my: Recenze 3. řady
 

Diváci si od té chvíle začali klást otázku, co se se Zoe stane a zdali ji v nadcházející sezóně budeme vídat i nadále. Na tuhle otázku tvůrci nedali jasnou odpověď. Ovšem již nyní je jisté, že postava Zoe, se kterou jsme se seznámili ve finále druhé řady a od té doby byla jednou z hlavních postav seriálu, se už v seriálu nebude objevovat tak často a na nějakou dobu možná zmizí úplně.

Výkonný producent a scenárista seriálu Isaac Aptaker (Já, Simon), se vyjádřil následovně: „Nechceme v následující řadě na Melanie Liburd lpět, když pro ni nemáme jasně vymyšlenou dějovou linku. Melanie je úžasná herečka, která má nyní nespočet příležitostí, a my ji nechceme bránit v práci na jiných projektech, kde může ztvárnit důležité role.“ Dále Aptaker zmínil, že je velmi nepravděpodobné, že bychom se s postavou Zoe už v seriálu nesetkali: „Zoe je naší milovanou členkou rodiny Pearsonových, takže si myslím, že je fér říct, že jste ji neviděli naposledy.

Kdy přesně si 4. série odbyde premiéru, není zřejmé. Na podzim se seriálu určitě dočkáme, jen zatím není potvrzené, že bychom Pearsonovic rodinku viděli již na konci září jako v případě třetí sezóny. O dalších novinkách vás budeme průběžně informovat.

Zdroje: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu