Dětská hra: Chuckyho řádění začne na Syfy v roce 2020

Dětská hra: Chuckyho řádění začne na Syfy v roce 2020 | Fandíme seriálům
MGM
Zobrazit dalších 9 obrázků
Hororová panenka se dočká nejenom celovečerního snímku, ale i seriálové podoby.

Nová celovečerní verze Dětské hry dorazí do kin 25. 7. Hororové panenky se nicméně dočkáme i v seriálové podobě, kterou představí stanice Syfy v průběhu příštího roku. Je to již 31 let, co se diváci poprvé seznámili s vraždícím Chuckym. Od té doby se Chucky vrátil v šesti snímcích, ale žádný se kvalitativně nevyrovnal prvnímu filmu. Seriálová verze by s trochou snahy mohla ikonickou panenku představit víc do hloubky a důkladně se zaměřit na její niterní pohnutky.

Chucky se vrací! Přivede ho na obrazovky původní tvůrce
 

Stanice Syfy na seriálu spolupracuje s tvůrcem prvního filmu Donem Mancinim, jenž se podílel na scénáři všech následujících pokračování (vyjma remaku, který dorazí do kin letos v červenci). Na rozdíl od letošní Dětské hry, která představí zcela nové herecké obsazení a pozmění i origin krvelačné panenky, se seriálová verze ponese v duchu prvního filmu. Očekává se, že se vrátí i část původního obsazení v čele s Bradem Dourifem, jenž namluvil Chuckyho ve všech dílech. Pouze v letošním filmu Chuckyho nadaboval Mark Hamill.

Seriál se stále nepotvrzeným názvem by měl dějově navazovat na snímek Chuckyho kult z roku 2017. Je otázkou na kolik ovlivní (ne)úspěch letošního filmu sledovanost seriálové verze. Řadoví diváci by navíc mohli být zmateni tím, že seriál nebude navazovat na letošní Dětskou hru, ale na dva roky starý snímek.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Martan | 04.05.2019 14:59
Na letošní remake nejsem zvědavý asi to bude tím že to nebude masový vrach co ovlivní chování panenky ale nějaká technická vymoženost :/
Vstoupit do diskuze

Související články

Cult of Chucky

23.09.2017 | USA
Thriller, Horor
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu