The New Pope: Obsazení posílí Sharon Stone a Marylin Manson

The New Pope: Obsazení posílí Sharon Stone a Marylin Manson | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Druhá řada Mladého papeže nabírá detailnějších obrysů.

Nástupce Mladého papeže s názvem The New Pope (Nový papež) rozšiřuje herecké obsazení. Po boku Johna Malkoviche a Judea Lowa se představí rocker Marilyn Manson a herecká ikona Sharon Stone v zatím nespecifikovaných rolích. O Mansonovi i Sharon Stone je známo, že jsou velkými fanoušky Mladého papeže a tvorby Paola Sorretina. Pro oba se jedná o první spolupráci s tímto italským režisérem.

Nový papež: John Malkovich na prvních fotkách z natáčení
 

Mladý papež se objevil na televizních obrazovkách již v roce 2016 a až v průběhu letošního roku se fanoušci dočkají vyhlíženého pokračování. Ovšem datum premiéry stále stanoveno nebylo. Stanice HBO zveřejnila několik nových promo fotografií. Z fotky s Marilynem Mansonem se dá odhadovat, že se jeho seriálový úloha nebude příliš lišit od jeho typické veřejné vizáže. Na další fotografii stojí Sharon Stone v černém za novým papežem s tváří Johna Malkoviche, ale ani z této fotografie toho mnoho usuzovat nelze.

Nový papež nebude navazovat přímo na svého předchůdce. Sorrentino připravuje spíš něco na způsob antologické série, která v další řadě pozmění role a obsazení, avšak zároveň zachová několik původních charakterů. Kromě Juda Lawa v roli prvního amerického papeže Lennyho Belarda se vrátí Silvio Orlando, Cécile de France a Ludivine Sagnier. O režii všech deseti epizod se opět postará Paolo Sorrentino. Scénář píše autor Mladého papeže Umberto Contarello spolu se Stefanem Bisesem (Gomora).

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu