Rick a Morty: Čtvrtá řada dorazí ještě letos

Rick a Morty: Čtvrtá řada dorazí ještě letos | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Kdy se vrátí jeden z nejoriginálnějších animovaných seriálů?

Třetí řada animovaného Ricka a Mortyho si odbyla premiéru v říjnu 2017. Od té doby to s budoucností tohoto již kultovního seriálu bylo jak na houpačce. Naštěstí pro fanoušky se tvůrci seriálu Dan Harmon a Justin Roiland dohodli se stanicí Adult Swim a podepsali smlouvu na dalších 70 epizod. Nyní Adult Swim konečně potvrdil, že se oblíbený seriál vrátí již v průběhu listopadu.

Co chystá HBO po Hře o trůny?
 

Kolik dílů bude mít čtvrtá řada není zřejmé. První sezóna měla 11 epizod a další dvě série po 10 epizodách. Ať už se čtvrtá řada vytasí s více nebo opět desítkou dílů tak je jasné, že nás sociopatický génius Rick a jeho natvrdlý vnuk Morty budou ještě nějaký ten rok bavit na televizních obrazovkách. Rick a Morty byl nejsledovanějším komediálním seriálem roku 2017 mezi publikem od 18 do 34 let a finální díl třetí řady se stal nejúspěšnějším v historii stanice Adult Swim. 

O tvůrcích seriálu je známo, že si dávají na svém seriálovém dítku opravdu záležet a nedokážou chrlit jeden díl za druhým jako na běžícím páse. Proto je pravděpodobné, že se čtvrtá řada nedočká nějakého závratného navýšení počtu epizod. Snad se dvouletá pauza seriálu projeví ve vypilovanosti a důvtipu nadcházejících dílů. Níže si můžete přehrát zábavné promo video s Rickem a Mortym, kteří oznamují předběžné datum premiéry čtvrté série.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu