Stranger Things: Postava s nejistou budoucností má smlouvu na 4. řadu

Stranger Things: Postava s nejistou budoucností má smlouvu na 4. řadu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Alespoň podle oficiálních dokumentů je návrat pravděpodobný. Ještě aby to požadoval i příběh.

Článek obsahuje spoilery!

Pokud jste už během uplynulého týdne stihli projet všech osm epizod 3. řady Stranger Things, nejspíš si stále podobně jako já lámete hlavu nad jejím srdceryvným zakončením. Šerif Jim Hopper, jedna z vůbec nejoblíbenějších postav celého seriálu už od dob jedničky, obětoval v tajné ruské základně hrdinsky vlastní život, aby ochránil svou adoptovanou dceru Eleven (Millie Bobby Brown), její přátele a vlastně i celé město Hawkins před odporným Mindflayerem. Už když Joyce Byers (Winona Ryder) otáčela osudnými klíči však v hlavách fanoušků hojně běhaly teorie, zda by policejní drsňák přece jen nemohl přežít a scéna schovaná uprostřed titulků tyto spekulace jen ještě více rozdmýchala. Tvůrci i herecké hvězdy zatím o Hopperově potenciálním návratu v budoucích sériích zarytě mlčí, podle serveru TVLine má ale jeho představitel David Harbour podepsanou smlouvu ještě minimálně na 4. sezonu.

Recenze: Stranger Things 3 - Větší měřítko pomohlo i ublížilo
 

To samozřejmě samo o sobě negarantuje, že se Harbour v roli stoprocentně vrátí. Netflixu dává smlouva možnost přivést ho zpět, pokud to budou scenáristé bratři Dufferovi požadovat, ale nikde není psáno, že se tak musí bezpodmínečně stát. Jestli bratři přijdou s příběhem, v němž je Hopper skutečně mrtvý a nijak v něm nefiguruje (i když to zní šíleně), Harbour se Stranger Things skončil. Vzhledem k silným náznakům z potitulkové scény, nejasným okolnostem kolem jeho úmrtí, nikdy nenalezenému tělu a oblíbenosti samotné postavy bych ale byl velmi překvapen, kdyby její příběh prostě a jednoduše skončil tady. David Harbour je alespoň pro mě jedním z hlavních důvodů, proč seriál tak skvěle funguje a upřímně si Stranger Things nedovedu představit bez něj.

Zdroj: TV Line

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Luks | 14.07.2019 09:35
Hynek: Nejistá budoucnost znamená "jakoby" smrt? Aha.... V seriálech má nejistou budoucnost postava co je nucená se úkryt, odstěhovat, převelení, záhadná nemoc.. atd. Možností je hafo.. Mohlo to být i, že herec prohlásí, že není na 100% rozhodnutý pokračovat. Hlavně na fotce jsou dvě postavy, jak jsi určil konkrétní? Ty jsi to prostě věděl o koho jde a jak "nejistá" budoucnost to je, tak nedělej vlny...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu