Stranger Things 4: Fanoušci odhalili tajnou zprávu od Murrayho Baumana

Stranger Things 4: Fanoušci  odhalili tajnou zprávu od Murrayho Baumana | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Jedna z postav seriálu zřejmě naznačuje, kam by se Stranger Things mohly do budoucna vydat.

Článek obsahuje spoilery ke 3. řadě!

Ani po více než týdenním odstupu od premiéry 3. série stále nemáme oficiální potvrzení, že se retro sci-fi horor Stranger Things na Netflix znovu vrátí. Vzhledem k tomu, že nová sezona nesbírala nic kromě pozitivních recenzí a pro její domovskou stremingovou službu se jedná o nejúspěšnější značku v historii, se ale myslím nikdo reálně nestrachuje, že by na pokračování nedošlo.

Tvůrci bratři Dufferovi už dříve potvrdili, že jejich plánem je zakončit seriál až po čtvrtém či pátém ročníku a dveře jsou v příběhu rozhodně otevřené. Poslední epizoda totiž zanechala fanoušky v šoku nad „úmrtím“ oblíbeného šerifa Jima Hoppera, který je (alespoň podle většiny spekulací) nyní zavřený v ruském vězení na Kamčatce. Ať už je to jakkoliv, téměř všichni se shodují, že 3. řada určitě není naposled, co jsme se s policistou potkali a jeho představitel David Harbour těmto spekulacím je přidává na věrohodnosti. Fanoušci totiž na jeho Instagramu rozkódovali tajnou zprávu.

Recenze: Stranger Things 3 - Větší měřítko pomohlo i ublížilo
 

Už od premiéry 3. řady herec den co den měnil svou profilovou fotku, místo normálních fotografií se ale pokaždé jednalo pouze o obrázek číslice. Nikdo nevěděl, co mají znamenat, fandově na to ale nakonec přišli. Pokud všechna čísla poskládáte za sebe, vznikne vám telefonní číslo. Ještě zajímavější je ale to, co se stane, když se na něj pokusíte zavolat. Dovoláte se totiž do záznamníku Murrayho Baumana, mírně šibnutého reportéra posedlého konspiračními teoriemi, jehož si v seriálu zahrál Brett Gelman. Co přesně vám ale Murray poví?

Nazdar, dovolali jste se do rezidence Murrayho Baumana. Mami, jestli jsi to ty, okamžitě prosím polož a zavolej mi mezi pátou a šestou hodinou odpolední, jak jsme se domluvili! Ok? Jestli volá Joyce, Joyce, děkuju ti za zavolání. Snažil jsem se tě kontaktovat. Mám nějaké nové zprávy. Jsou o, no vlastně, lepší bude, když si o tom promluvíme osobně. Nejsou dobré, ani špatné, ale něco na nich je…

Všem vyjma vlastní matky a Joyce (Winona Ryder) začne novinář dále nadávat do namyšlených chytrolínů, kteří si o sobě moc myslí, protože dokázali vystopovat jeho číslo. Celou zprávu si můžete poslechnout pod článkem. Jelikož zprávu tajně sdílel Harbour, můžeme předpokládat, že Murray v seriálovém světě nejspíš Hoppera navzdory jeho domnělé smrti hledá a zmíněné tajné zprávy se nejspíš týkají právě jeho. Tak uvidíme, jestli se Murraymu společně s Joyce opravdu poštěstí.

Zdroj: IndieWire

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Skyw4lker7 | 24.09.2019 11:46
Inkognito xd súhlasím s tebou Joyce bude cítiť vinu a určite nenechá Hoppera len tak :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu