Circe: Další pokus o náhradu Hry o trůny sází na řecké pověsti

Circe: Další pokus o náhradu Hry o trůny sází na řecké pověsti | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Hlavní postava Kirké se z nešikovné víly přemění na impozantní čarodějnici a bude schopna postavit se bohům, titánům a příšerám.

Hra o trůny skončila, ale HBO nelení a snaží se svůj nejúspěšnější seriál honem rychle nahradit. Plánují se prequely, tento rok dorazí Watchmeni a epicky vypadající Jeho temné esence, ale to respektované televizní stanici pořád nestačí. Přinese nám osmidílný seriál Circe, moderní zpracování světa řecké mytologie podle stejnojmenného bestselleru spisovatelky Madeline Miller.

Rick Jaffa a Amanda Silver (Jurský svět) píší scénář. Circe je vyprávěna z pohledu samotné Kirké (anglicky Circe), která se z nešikovné víly přemění na impozantní čarodějnici a je schopna se postavit bohům, titánům a příšerám.

Circe vypráví z pohledu ženy epický příběh lásky, ztráty, tragédie a věčného konfliktu. Jsem dlouholetá fanynka Rickovi a Amandiny práce, jejich schopnosti budovat epické originální světy a přinášet do nich emocionálně dynamické postavy. Přinést Circe k životu je náš sen,“ vyjádřila se Sarah Aubrey, vedoucí HBO Max. HBO Max by mělo být tou streamovací službou, na které seriál uvidíme. V galerii nalezente přebal knihy. Jako titulní obrázek je použita malba Johna Williama Waterhouse.

Zdroj: Hollywoodreporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu