Inside Man: Tvůrce Sherlocka chystá sérii o ženě zavřené ve sklepě s odsouzeným vrahem

Inside Man: Tvůrce Sherlocka chystá sérii o ženě zavřené ve sklepě s odsouzeným vrahem | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Činorodý seriálový tvůrce Steven Moffat (Sherlock, Doctor Who...) připravuje další zajímavou podívanou.

Steven Moffat se zapsal do srdcí fandů jako jeden z hlavních tvůrců milované série Sherlock. Ovšem, v případě páté řady není jasné, jak to s ní vlastně bude a zda se dočkáme v dohledné budoucnosti. Nicméně milovníci Moffatova stylu se mohou radovat. Tvůrce opět spojí síly s BBC a to kvůli dramatu nazvaném Inside Man.

Námět má rozhodně potenciál být působivou podívanou. Příběh se zaměří na muže odsouzeného k smrti a ženu uvězněnou ve sklepě farnosti, jejichž osudy se propojí tím nejméně očekávaným způsobem.

Seriál bude kombinovat prvky dramatu, kriminálky a thrilleru a půjde o minisérii, která bude poskládána jen ze čtyř dílů. Do produkce by se měl projekt dostat v posledních měsících příštího roku s tím, že k vidění bude na stanici BBC One. 

Piers Wegner, který pro BBC dohlíží na dramatickou tvorbu, se nechal slyšet: "Díky našemu pokračujícímu vztahu se Stevem a Sue (Sue Vertue, producentka, pozn. redakce) nám zaslali tuto minisérii, kterou Steven napsal a my jsme o ni ihned projevili zájem. Scénář zhltnete jedním dechem a hned na začátku vás pohltí a s Charlotte (Charlotte Moore, ředitelka sekce obsahu v BBC, pozn. redakce) jsme nemohli odolat a nabídli příběh na BBC One."

Steven je seriálový matador, který málokdy šlápne vedle a zdá se, že má v rukou další zajímavý námět. Sice si na něj ještě chvíli počkáme, při troše štěstí bude k vidění na začátku roku 2021, ale v tomto případě se určitě trpělivost vyplatí. 

Zdroj: BBC, Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu