Sherlock: 5. řada podle Martina Freemana nepůsobí moc pravděpodobně

Sherlock: 5. řada podle Martina Freemana nepůsobí moc pravděpodobně | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Jak vypadá budoucnost světového fenoménu s Benedictem Cumberbatchem a Martinem Freemanem v hlavních rolích?

Seriál stanice BBCSherlock, od tvůrců Stevena Moffata a Marka Gatisse s Benedictem Cumberbatchem a Martinem Freemanem v hlavních rolích je obrovský fenomén. Před více než dvěma lety byla odvysílána čtvrtá, zatím poslední, řada. A diváky nebyla přijata nejlépe. Martin Freeman se již dříve vyjádřil, že neví, zda se do seriálu chce vůbec vrátit. Nedávno s ním proběhl rozhovor, kde je hercova odpověď na budoucnost seriálu daleko obsáhlejší.

Občas jsme se scenáristy Markem a Stevenem a s Benedictem hovořili o Sherlockovi. Všichni máme štěstí a můžeme pracovat na projektech, která nás baví a zajímají. Nicméně si uvědomujeme, čím Sherlock je. Darovanému koni na zuby nekoukej, seriály jako Sherlock lidé nemají ve svých životech příliš často. Je to obrovský celosvětový hit a přesahuje vše, co jsme si kdy mohli představit,“ vyjadřuje se Martin Freemen k celému seriálu.

Způsob, jakým poslední série skončila, není definitivní konec, ale rozhodně jde o středník či stopku. Pauzu. Necítím, že bychom se mohli ukázat příští rok a říct: ‚Ahojte, jsme zpět.‘ Nebylo to definitivní finále, ale pravdou je, že já ani Ben to s jistotou nevíme. My seriál nepíšeme. Jsem velký zastánce možnosti ukončit něco, když člověk sám chce. Možná scenáristé sdělili, co chtěli sdělit a odešli z pódia. A tím to hasne.“

Pokud bude opravdu něco speciálního, něco, co bude zajímavé, myslím si, že budeme uvažovat o pokračování,“ říká dál Martin. „Sherlock byla vždy událost. Každou sérii jsme natočili jen 3 epizody. Nemůžeme přijít s něčím, co bude docela dobré. Musí to být opravdu ‚něco‘. Je to prostě takový druh seriálu.“

Naděje na pokračování rozhodně je, ale Moffat a Gatiss by ze sebe museli vymáčknout to nejlepší. Nám nezbývá nic, než čekat, jak se situace v příštích letech vyvine, Chtěli byste další sérii?

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 9

Sh is best | 20.02.2022 21:48
Jasně!!!!!! Je to nejlepší seriál na světě!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu