Sherlock: Hlavní hvězdy v otevřené rozepři kvůli kritice

Sherlock: Hlavní hvězdy v otevřené rozepři kvůli kritice | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Hlavní hvězdy Sherlocka se vyjádřily k nezdárnému návratu seriálového hitu na obrazovky. Herci nejsou tak úplně ve shodě. Benedict Cumberbatch nechápe slova Martina Freemana.

Všichni fanoušci kdysi velmi chváleného televizního hitu Sherlock si už zvykli na dlouhé roční pauzy mezi sériemi. Avšak na tu poslední jsme museli čekat o rok déle než normálně. Po jejím skončení se neustále řeší otázka, zda má vůbec cenu vyhlížet tu další. Hlavní představitelé Benedict Cumberbatch a Martin Freeman jsou i po dlouhých letech od zahájení seriálu velmi žádaní a nabídky se jim stále hrnou. Takže udělat si čas je pro ně nadlidský úkol. A přiznejme si na rovinu, zahrát si v nové marvelovce je určitě lákavější i finančně výhodnější. Jak se tedy o návratu do ikonické role vyjádřil jeden z představitelů?

Martin Freeman hrající Sherlockovu pravou ruku, doktora Watsona, se při rozhovoru pro The Telegraph vyjádřil celkem jasně. A s nemalou dávkou ostrosti. Podle něj kvůli neustálému čekání ze strany fanoušků přestává seriál být zábavný. Aneb jeho slovy:

„Některá z očekávání lidí už nejsou zábavná. Není to věc, kterou si lze užít, pak je to: Radši se na to vys*r, nebo budeš za kret*na. Víc to už není zábavou.“ Více ze slov Freemana si přečtěte v článku níže.

Sherlock: Zlá zpráva pro fandy, Watson řadí zpátečku
 

A na tato silná slova reagoval jeho herecký kolega Benedict Cumberbatch zvárňující hlavní roli Sherlocka. I když má tento herec o něco lépe rozjetou kariéru a o žádnou seriálovou roli už do smrti nemusí zavadit, tvrzení svého kamaráda vyvracel a doplnil, že příliš velká očekávání není věc, co by zabíjela show. Zároveň jeho komentář nazval patetickým, přičemž poukazoval na zřejmé napětí mezi oběma herci.

Je dost patetické, jestli se to všechno, co vás zajímá, nechce stát součástí vaší reality. Co? Kvůli očekávání? Nevím. S tím nutně nesouhlasím. Musím říct, že na to mám odlišný názor.“

Jak je minimálně z jednoho názoru zřejmé, žádné plány na pátou sérii Sherlocka opravdu (aspoň zatím) neexistují. A do budoucna se s návratem obou herců do rolí, které je dostaly na výsluní, nepočítá. Oba jsou extrémně zaneprázdnění, a ikdyž věřím, že by si čas na seriál udělali rádi, peníze zkrátka nesmrdí a hledají si práci jinde. Inu, já jim to za zlé nemám.

Zdroj: Thetelegraph, Independent

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Tojejedno | 20.08.2019 11:49
Myslím že tyhle informace jsou mylné. Ta odpověď byla převrácená vzhůru nohama. A nedávno Martin Říkal že kdyby byl scénář zajímavý, že by se do toho klidně pustil.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu