Sherlock: Bude 4. řada poslední?

Sherlock: Bude 4. řada poslední? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Benedict Cumberbatch naznačuje, jak to bude s budoucností Sherlocka.

Vracet se k Sherlockovi je pro všechny zúčastněné těžší a těžší, jak jejich věhlas a s ním spojené množství práce narůstá. Potvrzují to jak herci, tak shorunner Steven Moffat. Ten na letošním Comic-Conu v San Diegu naznačoval, že by čtvrtá řada mohla být poslední a před časem se k němu připojil Benedict Cumberbatch. Ten v rozhovoru řekl, že čtyřka by mohla být „koncem jedné éry“. Končí takovým způsobem, že na ni půjde okamžitě jen těžko navázat. Benedict sérii točí rád, nikdy se nemá říkat nikdy, ale všichni jsou zaneprázdnění a po dokončení čtvrté řady bude Sherlockův příběh hezky ucelený. V tom samém rozhovoru také dodal, že nikdy se k roli nevrátit by bylo dost nepříjemné.

Po zveřejnění interview se napříč internetem rozšířily zprávy o tom, že s Sherlockem je amen, a tak Cumberbatch při propagování Doctora Strange cítil potřebu věci ještě jednou osvětlit. Znovu zdůraznil, že celý štáb natáčení Sherlocka miluje, nicméně až čtvrtou řadu dokoukáme, okamžitě nám bude jasné, proč už se seriál nebude vracet tak často, jako tomu bylo doposud. Nutně to ale neznamená, že je definitivní konec, a když tvůrčí tým přijde se zajímavým novým nápadem, bude realizován.

Co si z toho vzít? Čtvrtá řada zřejmě skončí takovým způsobem, aby ji šlo považovat za uspokojivé vyvrcholení celé série. Vrátka k dalším dílům zůstanou potenciálně otevřená, ale zřejmě bude potřeba, aby před dalším případným příběhem uplynul delší čas i ve skutečném světě. A ta vrátka budou otevřena jedině tehdy, pokud budou mít filmaři nápad, který opravdu stojí za to. Což je možná lepší, než seriál donekonečna ždímat. Co říkáte? Dosud známé podrobnosti o čtvrté řadě hledejte ve starší novince.

Zdroje: Variety, USA Today

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Waler | 20.10.2016 12:05
Sherlock je dost kvalitní seriál, který je propracovaný a dramaturgicky perfektní. Byla by velká škoda, série ukončit po 4 řadách. Ale chápu, že pokavad není myšlenka nebo nápad na pokračování, je to bezpředmětné
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu