Carla: Představitelé Sheldona a Amy spolupracují na novém sitcomu

Carla: Představitelé Sheldona a Amy spolupracují na novém sitcomu | Fandíme seriálům
Warner Bros. Television
Zobrazit dalších 12 obrázků
Stýskalo se vám po Mayim Bialik? V tom případě pro vás máme skvělou zprávu.

Teorie velkého Třesku - popkulturní fenomén, který ovlivnil nejednu generaci diváků, uzavřel svůj příběh letos na jaře. Dvojdílné finále si nenechalo ujít více než 18 miliónů diváků což jenom podtrhlo popularitu příběhu několika přátel, kteří nám dělali společnost dlouhých 12 let. A i když už se jejich kapitola nenávratně uzavřela, tak to nyní vypadá, že nám Hollywood nabízí hodně zajímavou alternativu.

Asi ani nebudu moc přehánět, když prohlásím, že to byla právě netradiční, ale roztomilá romance mezi Sheldonem a Amy, která hlavně v pozdějších sériích stála za pokračujícím úspěchem seriálu. A právě tahle dvojice zjevně nemá spolupráce ještě dost. Její herečtí představitelé Jim Parsons a Mayim Bialik totiž spolupracují na novém sitcomu Carla.

Na potenciální hit si nakonec zajistila práva stanice FOX. Podle zdrojů obeznámených ze situací byl o celý projekt mezi stanicemi enormní zájem. Carla, která je volně inspirována britským seriálem Miranda, bude pojednávat o ženě ve středních letech (Bialik), která se snaží dokázat společnosti i své rodině, že člověk nemusí mít úplně všechno, aby byl šťastný. A proto se impulsivně rozhodně utratit peníze svých rodičů, které byly určeny na její svatbu, na svůj velký životní sen - a tím je otevření kavárny.  Zatím nejsou známy další detaily o příběhu, obsazení nebo premiéře. Nicméně s trochou optimismu ji lze očekávat na podzim 2020, tedy v příští seriálové sezóně.

Parsons si v seriálu nezahraje, ale společně s Bialik jej produkuje.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu