Batwoman i Nancy Drew se dočkají kompletní první série

Batwoman i Nancy Drew se dočkají kompletní první série | Fandíme seriálům
Warner Television
Zobrazit dalších 8 obrázků
Stanice The CW se rozhodla dát svým seriálovým novinkám slušný příděl epizod.

Kolem nejnovějšího člena Arrowverse sličné Batwoman se ještě před premiérou často točila pozornost. Trailery měly na YouTube velmi negativní reakce, které doprovázel enormní počet dislajků. Ani po premiéře se tento humbuk neuklidnil, jelikož došlo k cílenému snižování hodnocení na Rotten Tomatoes a IMDb. Stanice The CW je ovšem i přes nepříjemné okolnosti se seriálem spokojená, neboť oznámila objednávku epizod pro kompletní první řadu. První sezóna tak bude mít celkem 22 epizod. Rozhodnutí padlo po zveřejnění pouhých tří dílů.

Batwoman je terčem umělého snižování hodnocení
 

Oznámení ze strany The CW není zas tak překvapivé s ohledem na sledovanost, která zatím činí v průměru 1.5 milionu diváků na epizodu. Momentálně se jedná o nejsledovanější seriál z komiksového světa Arrowverse, tak uvidíme jak si seriál povede nadále. Nebyli bychom totiž příliš překvapení, kdyby postupně seriálu s ohledem na nevalné kvality klesala sledovanost závratným tempem.

Kromě Batwoman se dočká plnohodnotné první série i další novinka ze stáje The CW. Vychytralá vyšetřovatelka Nancy Drew běží na stanici The CW hned po čtvrté řadě Riverdale. Možná právě díky několika styčným plochám s Archieho partou a zamření na teenagery si drží Nancy Drew po prvních třech dílech průměrnou sledovanost 930 tisíc diváků na epizodu. Je tak o 30 % sledovanější než její předchůdce All American (Fotbalový sen), který běžel na The CW ve stejném časovém slotu. I mysteriózně laděná krimi Nancy Drew se tak nakonec dočká 22 epizod.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

busines | 26.10.2019 14:59
SeTTi: tady je to normální. Stačí jeden článek za druhým o Hře o trůny a cokoli z toho světa. Neustálý hate redakce na osmou sérii. Jak malý děti co se s koncem nedokázali smířit. Anarvin nám musel přinést i vysvětlující video, abychom správně pochopili výsledek cen Emmy. Jak za komárů. A na Imdb a spol bombing review hodnotící osmou sérii 0/10, ale to byl cajk. U tohohle SJW paskvilu to bylo špatně, když dostával minimální recenze.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu