Hunters: Al Pacino nahání nácky v prvním teaseru

Hunters: Al Pacino nahání nácky v prvním teaseru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Seriál o lovcích nácků se představuje v první krátké upoutávce.

Z kraje letošního roku jsme vás informovali o seriálu The Hunt z dílny Amazonu v souvislosti s obsazením Al Pacina do jeho první seriálové role vůbec a televizním návratem Joshe Radnora (Jak jsme poznal vaši matku). Nyní Amazon zveřejnil první třicetivteřinový teaser, kde vidíme pouze několik záběrů na Ala Pacina a potvrzení premiéry v průběhu roku 2020. Seriál nakonec neponese název The Hunt, ale byl přejmenován na Hunters.

The Hunt: Al Pacino bude nahánět nácky v televizi
 

Hunters je zasazen do New Yorku v roce 1977 a bude sledovat rozličnou bandu lovců nácků, kteří zjistí, že stovka vysoce postavených nacistů žije kolem nich a spřádá plány na založení Čtvrté říše ve Spojených státech. Al Pacino v seriálu ztvární vůdce gangu, který nahání nácky po USA. Hlavním hrdinou bude Jonah Heidelbaum s tváří Logana Lermana (Železná srdce), který se kvůli odkrývání vraždy své babičky zapojí do tajné organizace vraždící nácky. Výkonným producentem projektu je Jordan Peel, autor mimo jiné oceňovaných hororů Uteč a My.

Obsazení dále doplní Dylan Baker (Dobrá manželka), Jerrika Hinton (Chirurgové), Catherine Tate (Pán času), Tiffany Boone (Bylo, nebylo), Lena Olin (Čokoláda) či Carol Kane (Princezna Nevěsta). Vyjma Jordana Peela seriál produkují Win Rosenfeld (BlacKkKlansman) a Tom Lesinski (Mr. Marcedes). Hunters budou mít deset hodinových epizod.

Zdroj: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu