Hulu získalo práva na všechny seriály stanice FX

Hulu získalo práva na všechny seriály stanice FX | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Služba Hulu rozšiřuje svou knihovnu o sérii populárních seriálových titulů.

Streamovací služba Hulu se stává novým domovem pro všechny současné i budoucí seriály od stanice FX. Tato informace není zas tak překvapivá s přihlédnutím k tomu, kdo tyhle dvě společnosti vlastní. Hulu i televizní stanici FX vlastní Disney a jelikož je streamovací služba Disney+ zaměřená na rodiny s dětmi, tak se veškerý obsah, který není přístupný pro děti postupně přesune na Hulu, které bude čím dál víc zaměřené na dospělé publikum.

Disney+: Víme, kdy se očekávaná streamovací služba dostane do Evropy
 

Hulu tak získalo exkluzivní práva na komediální hit It's Always Sunny in Philadelphia, kriminální antologii Fargo či animovaného Archera. Samozřejmě nesmíme opomínat ani veleúspěšné seriály od Ryana Murphyho jako American Horror Story, American Crime Story nebo Pose. Všechny současné i budoucí seriály od FX budou na Hulu dostupné pod záložkou “FX on Hulu“. Co se týče nových seriálů, tak se předplatitelé Hulu mohou těšit na nový technologický seriál Devs od autora Ex Machiny, minisérii zaměřenou na boj za rovnoprávnost žen Mrs. America v hlavní roli s Cate Blanchett anebo kriminální The Old ManJeffem Bridgesem. Trio novinek si odbyde premiéru v průběhu jara příštího roku.

Zda toto zásadní rozšíření nabídky Hulu bude stačit na konkurenci v čele s připravovaným HBO Max a zajetým Netflixem ukáže až čas. Ještě připomínáme, že ode dneška, 12. 11., bude v USA, Kanadě a Holandsku spuštěna streamovací služba Disney+ a s prvním rozšiřováním do Evropy se začne během příštího roku. Můžeme doufat, že se Disney brzy vypraví i k nám a to i se službou Hulu.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu