The Mandalorian vytlačil Stranger Things z pozice nežádanějšího streamovaného seriálu

The Mandalorian vytlačil Stranger Things z pozice nežádanějšího streamovaného seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 29 obrázků
Pomyslnou streamovací korunu přebrala novinka od Disney+.

Ve streamovacích vodách přituhuje. Nedávno odstartovaly dvě očekávané služby a to Apple TV+ a především Disney+. V případě druhé zmíněné služby pak byl jedním z velkých es seriál ze světa Hvězdných válek The Mandalorian

První dojmy: The Mandalorian - Disney+ přichází s něčím, co fandy Hvězdných válek rozhodně nezklame
 

Ten se povedl (nebo minimálně jeho zatím zveřejněné epizody), ale samozřejmě kvalita automaticky nezaručí, že seriál uspěje a bude o něj zájem. Ale v případě The Mandaloriana zájem rozhodně je. Vlastně jde o aktuálně nejžádanější seriál na streamovacích platformách a z pomysleného trůnu sesadil i milované Stranger Things.

Společnost Parrot Analytics, která se zaměřuje na podrobné studium požadavků a chování publika, oznámila, že po 21 týdnech v čele nejžádanějších streamovaných seriálů nahradil sérii Stranger Things právě The Mandalorian. 

Je na místě upozornit, že v tomto případě nemluvíme o sledovanosti, tu obvykle streamovací služby nezveřejňují, ale Parrot Analytics mapuje, jaký zájem a touhu projevují diváci o dané projekty:

"Přestože zájem je jinou hodnotou a neměl by se zaměňovat s počtem předplatitelů, jde o výrazný ukazatel toho, že 'Star Wars' seriál motivuje k velkému množství registrací k nedávno spuštěné službě Disney+," stojí ve vyjádření Parrot Analytics.

Pokud jde o konkrétní čísla, tak v rozmezí od 17. 11. do 23. 11. byl projeven zájem o The Mandalorian ve 100 milionech případech, Stranger Things jich má "jen" 81 milionů. 

Jestliže ale stojíte spíše o přesná čísla sledovanosti, tak asi máte smůlu, Disney nemá v plánu je zveřejňovat. Nicméně i tak je jasné, že s The Mandalorianem nešlápla společnost vedle.

Zdroj: SlashFilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu