The Mandalorian: Víme, kdy se nejroztomilejší postava Star Wars objeví příště?

The Mandalorian: Víme, kdy se nejroztomilejší postava Star Wars objeví příště? | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 47 obrázků
Mandalorian boduje mezi diváky jednou roztomilou a tajuplnou postavou. Uvidíme ji nadále v budoucnu?

Článek může obsahovat spoiler k závěru první řady The Mandaloriana.

Nový seriál ze světa Star Wars, The Mandalorian, zaujal diváky z řady důvodů, jedním z nich je i malý tvor přezdívaný Baby Yoda. Roztomilé dítě, okolo něhož je děj seriálu víceméně zatím postavený, si diváci okamžitě oblíbili. Kdo to ale vlastně vůbec je? A jakou by mohl mít "Baby Yoda" v universu Star Wars budoucnost?

Kde se postava malého dítěte vzala je zatím jedno z velkých tajemství seriálu. Jedna možnost by mohla být, že se jednoduše jedná o příslušníka stejné rasy jako byl Yoda. Podle další teorie by dokonce mohlo jít o uměle vytvořeného klona samotného Yody. Ať tomu bude jakkoliv, druhou otázkou zůstává, co s touto novou a velmi oblíbenou postavou dál bude? Podle některých by to s Baby Yodou do konce první řady mohlo dopadnout špatně. Hlavním argumentem proto je to, že o něm není vůbec žádná zmínka v nové trilogii, která bude brzy zakončená devátým dílem Vzestup Skywalkera.

Že by to tak bledě být s osudem malého Yody být nemuselo ale možná omylem naznačil režisér Rian Johnson, který natočil osmou epizodu Poslední z Jediů. Ten nedávno webu The Wrap sdělil pocity z Baby Yody. „Je báječný! Před měsícem jsem navštívil kulisy Mandaloriana a uviděl tam Baby Yodu v rohu. Producent se na mě podíval výrazem ‘o tom nemůžeš říct ani slovo’ a tak jsem od té doby držel to tajemství celou věčnost. A ty memy jsou také skvělé. Jsem velmi pro Baby Yodu,“ řekl Johnson.

To by se mohlo zdát jako relativně banální komentář, kdyby natáčení první řady seriálu neskončilo před delší dobou, než před měsícem. Je tak možné, že Johnson byl na návštěvě už při natáčení druhé série? Pokud by to byla pravda, přítomnost Baby Yody by naznačovala, že by se přeci jenom vrátil ještě alespoň v druhé řadě.

V galerii naleznete obrázky z prvních dílů Mandaloriana a fotografie figurek postav ze seriálu. Níže si můžete pustit neoficiální předělávku seriálového traileru do LEGO podoby

Nadcházející pátá epizoda seriálu vyjde na Disney+ v pátek 6. 12. a titulní postava v něm podle oficiální synopse bude pomáhat mladému lovci odměn. V té za týden, 13. 12., se pak Mandalorian přidá ke skupině žoldáku na nebezpečné misi.

Zdroje: The Wrap, Collider, foto: Disney, ComicBookMovie I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu